Aaj aj

Hej och välkommen oönskade förkylning!
Än har den inte brytit uy helt, tappat rösten och har lite ont i halsen..
Men lilleman är jätte snorig :( Och alicia har också varit snorig, och har fått vara hemma frn dagis, men idag fick hon fara, eftersom hon är bättre :)
 
I tisdags var vi på BVC med lilleman, han fick sitt 3 månaders vaccin, och Alicia ville följa med o hålla lillebror i handen, och det gjorde hon också ♥ När vi satte os i bilen säger hon -Mamma, lilleboo blev ledsen, stackarn.. :)
Vägde o mätte han också, nu är han 60.5cm lång och väger 5610g, han följer inte kurvan, är nedanför den, så måste börja fylla ut med ersättning, opch första gången var igår ♥
Hanvar så duktig och tog flaskan direkt, först gan Simon, och då var han lite tjorvig, men direkt jag tog över hon han flaskan jätte bra, säkert för att det luktar mat om mig :)
Efter att han ätit blev han däckad(han badade innan också)!
Gav han sista målet(amma) kl 23 ca, men ändå har han vaknat kl 03, och 06 och har velat ha mat!
Så kl 06.40 klev jag upp och gjorde morgon, eftersom jag hade ställt kl på 07.20, kändes som att det inte var någon ide att försöka somna om..
 
När jag klev upp tog det inte många minuter så klev Alicia också upp :)
Så vi satte oss framför tv o åt frukost ♥
 
Igår var vi hos läkaren med Alicia, pga av att hon varit förstoppad av och till i drygt 2 veckor! Bajsat var 4e dag, men gråtit/gnällt varje dag att hin har o0nt i rumpan :( Hon har säkert gått o hållt sig, för att det gjorde så ont första gången hon blev förstoppad, så hon har hamnat i en ont cirkel..
Inte kul när hon gråter hysteriskt, hoppar och vet inte vars hon ska ta vägen när hon inte kan hålla sig mer o bajset väl vill komma ut!
Har fått utöka med laktulos, och hoppas på att det funkar! Men igår eftermiddag verkar det har släppt, för att dömma på konsistenten *peppar peppar*.. Mammas flicka ♥
 
Efter vi varit hos läkarn for vi o hämtade upp mommo o ray o for sedan till boden, där vi fikade och sen for till dollar store :)
 
Nu sitter jag här i soffan, tittar på nyhetsmorgon och dricker en cappuccino!
Liam ligger här breved mig o halvsover..
 
JÄVLA REGN!
Tur att vi hunnit fått ut all matjord iaf, men hade behövt göra det jämt, men det går ju inte så länge det regnar, det hade gärna fått vara regnfritt 1 vecka till, så hinner vi så gräset också, sen får det regna hur mycket det vill!!
SÅ skönt att börja se ljuset i tunneln för denna gård! Nästa sommar har vi en GRÄSMATTA, vilken lyx!
Och nästa sommar måste vi ju bestämma vad och vars vi ska ha buskar/träd.. Så det inte ser så tomt o kalt ut på gården...
Tips på fina buskar eller träd?
 
 

Får se vad denna regniga och tråkiga dag har att erbjuda?
Hade egentloigen behövt vila, SOVA.. Men lilleman verkar lite för pigg för att jag ska hinna det innan alicia ska hämtas, så får sätta tändstickor för att hålla ögonen öpna och dricka mycket vatten för att få huvudvärken att försvinna! Men en sak är säker, ska börja dagen med att baaaara sitta o mysa med min älskade son i soffan!!
 
Have a nice day
/N

Kommentarer
Postat av: Carro

Finns en fin buske som heter knäa, den kan bli as stor och den är fin, har vita blommor :)

Svar: Det lät intressant. Ska lägga det på minnet o kolla upp det nästa sommar :)
Nathalia

2012-09-27 @ 12:18:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0