Valborg .

Ja idag är det valborg , undra om vi ska fara o titta på brasan här i byn ?
För en valborg utan brasa är ju ingen valborg ..



Blev en lugn o skön dag igår , kom fram hit till byn kring 15 . Åt middag , gick en promenad med Alicia o simon o hälsade på fammo på hennes jobb :)
När vi kom hem igen så hade Ellie , Niko o Tim också kommit , så då blev det bus på högnivå .
Man har börjat se att dom peppar varandra till hyss . gör den ena hyss så följer den andra efter :p Så när alicia också börjar gå kommer det nog bli full rulle !

Alla vi gick på en rask kvälls promenad , riktigt skönt var det .
Sen satte vi oss framför tv , glodde på Så ska det låta , BB o The walking dead . Fan vilken bra serie de är , o jag som inte ens tycker om zombie svammel :p Men en är riktgit bra , så Jens har laddat hem alla avsnitt , så det blir väl att sitta framför tv hela kvällen .


Ja o Alicia har varit ute på gården idag o gungat , men började blåsa så jävulst så vi tog vagnen o gick en promenad med ellie o vovvarna , gick förbi fammos jobb idag igen , men bara en sanbbis :p .
Alicia ligger o sover i vagnen ute på bron .

Nu sitter vi här vid köksborden , gammel mommo o moffa har kommit förbi på kaffe . Så ska vara trevlig hära nu ..


Önskar er alla vänner o övänner en trevlig valbord !

/N

GI , LCHF

Tidig uppstigning idag också , 08.00 .
När ja vakna så stod Alicia upp i sängen o dansa , sen när hon såg att jag o simon var vakna så fick hon världens smile :) Så jäkla söt . Tänk om man alltid hade fått vakna till någon sånt , man blir på så glad o på bra humör :)

Nu på morgonen så har ja packat o donat på här hemma .
Ja o alicia har tagit oss en låååång dusch , hennes fötter o händer var som små russin när vi var klara :p



Har lagt Alicia i sängen nyss , tänkte försöka hålla ut så hon kunde sova i bilen istället eftersom vi ska fara upp till byn på en timma ungefär . men hon höll på att somna sittandes i matstolen när jag gav henne lunch , o var jätte grinig , så det gick inte . Men nu är hon så övertrött att hon vägrar sova , men hon kan knappt hålla upp ögonen ..

Har suttit o läst lite om GI o LCHF , om man vill gå ner fortare i vikt så ska man tydligen köra GI , det är mer effektivt . Så jag tror jag går över till GI ! För sen efter ca 2 veckor så får man ju börja utöka med fullkornspasta o sånt , o LCHF verkar vara en livstil helt utan kolhydrater , o det är inte riktigt JAG .
Har inte gått ner nånting på denna vecka . eller jaaa nått ynkligt gram .


Ska gå o väcka min älskade karl så vi kan börja åka strax , stackarn har bara fått sova 3 timmar .. Så det kommer nog bli en tidig kväll ..  Ut med hundern först o packa klart Simons väska . Vi alla tre har varsinn väska :p Haha jag är som en groda utan ben när det kommer till packning , HOPPLÖS !



Ha en trevlig o underbar dag !


/N

Va skönt :)

Ska börja med att skriva en bra/rolig nyhet .
Alicia har fått en dagis plats i rutvik , from 11.09.01 :D
Känns jävligt , jävligt , jävligt vemodigt ! Att någon annan ska ta hand om mitt barn på dagarna , som jag inte ens känner ! Jag som är van att vara men min lilla tjej 24/7 ! Huja hade kunnat fälla en tår när jag tänker efter !
Men vi har ju inga val , tyvärr . That´s life !
Hade lätt kunnat vara hemmafru , men så är inte livet .
Men skönt att det är fixat , och att hon fick en plats . Då slipper man fundera o grubbla på det nå mera . Fast grubla lär jag nog göra ännu mera nu :p Hah ..
Håller tummarna att kusinen Tim också får plats !


Uppe med tuppen idag . Alicia slog upp sina vackra små blå kl 08.00 . Men det gjorde ingenting , för då hade vi gott om tid att göra oss i ording inför babysången :)
Mötte upp ellie o tim redan kl 09.50 , så då började vi promenera till sången , var ganska tidiga :p
O där var det lika kul o trevligt som vanligt :)


När vi var klar där promenerade vi till Tuna igen , tog bilarna o for in till stan :)
Köpt en pyjamas o en stjal till alicia , en bikini o en par vita leggings till mig .
Visade simon de jag köpt o då såg jag att det var två olika storlekar på pyjamasen , byxorna var strlk 62/68 o tröjan 74/80 , JÄVLIGT IRRITERANDE ! O enda så satt dom ihop !
Så måste fara förbi stan imorn innan vi åker upp til byn o byta , hoppas det finns för det var rea ..


Dagens middag idag blev Tacopaj á la LCHF . Var faktiskt riktigt god ! (pajdegen var gjord av ägg o vispgrädde). Den bör ni testa !



MEN jag vet fan inte hur länge jag pallar med LCHF . För jag är så satans jävla sötsugen o vill gå o små äta hela tiden . Abstinens har jag ! Är på dåligt humör av o till också .. Jag är till och med röksugen , lust att gå ut o tända en cigg , o det är ju för fan inte jag !
Känns precis som när man sluta röka ! GAAAAAH .. Känner mig som en hungrig/sugen piffitta i mellan åt . Inge kul alls . Då känns det inte värt , kan jag lika göra som innan , svälta mig o motionera :p
Är detta normalt då man börjar med LCHF ?


Efter middagen så gick ja , alicia , simon o ängla på en promenad i 40 min , var jälbigt skönt att få komma ut o röra sig ! Vi ska försöka göra det till en vana , att gå ut o ta en kvällspromenad direkt efter middagen . För man mår så mycket bättre efter det :)

Alicia har fått en rutschkana av en kompis till mig , hennes son har "väwt ifrån" den så Alicia fick den :) Tack !
Hon var livrädd för den först , kunde inte ens titta på den , eller krypa förbi den . Men nu kan hon de men inte åka ännu . Så de ska arbetas bort , o det är nog borta redan imorn :p





Är skit trött , håller på att somna sittandes . Så jag går nog o borstar gaddarna o fortsätter att se BB i sängen :)

God natt !

/N

Tatuering

Blev en promenad idag till dollar . Eller först var vi på en promenad med ängla ..
Sen när vi varit där så gick vi till mammas gård o gunga :)
Bjuder på en härlig bild på min underbara gldada dotter !


Sitter i soffan , inlindad i en filt o glor på BB . Gick precis o la Alicia i sin säng , hon somnade i min famn , så himla mysigt <3 Min mystjej !




Ja o Alicia har varit på storheden med mamma o ellie . Var på rusta , där hittade vi en strandfilt med älgar på , en blender o lite annat . Så nu kan jag äntligen göra mina smoothies igen , våran böender har gått sönder , så har fått använda en stavmixer , o det blir inte alls lika gott med en sån !


Blev go middag idag , Älgskav o makaroner till Simon , o till mig gjorde jag blomkålsmos till , var faktiskt riktigt gott ! Men den blev lite för lös , me n god iaf .
Har gjort ett LCHF bröd ikväll , var också gott o ätbart . Men måste nog göra om de imorn , för brödet fastnade i bakplåtspappret så halva brödet försvann när jag rev bort de ..
Men var tvungen att aka ett bröd , för jag kan verkligen inte få i mig sån fruksot som ja åt idag , det växer i munnen på mig tillslut !
Så hädanefter så blir det LHCF smörgås o fil med sötningmedel :)
Får se hur länge jag håller ut .. Jag som älskar bröd , ris , makaroner o sånt ..


Faaan va jag är sugen på att tatta mig ! Vill göra en där de står Alicia . Men vars o hur ska den se ut ??
Vill inte att det bara ska vara text utan nå annat fint också :) Men får sitta o nöta här på internet så kanske man får nån ide :)



Borsta gaddarna sen hopp i sängen .


God natt

/N

Trött - Scramble eggs - Pengar

Trött trött trött .. Känns som att jag kan sova , sova o sova !
Men sen när jag väl gör nånting så känner jag inte av det .. Tror det är allergin som spökar .
Fast har sovit som en kratta i natt ! Sovit en stund , sen vaknat , somnat om , sen vaknat . Men sen när ängla smet in i sovrummet o hoppade upp i sängen somnade jag om o sov hela natten !
Måste vara att jag inte är trygg då Simon inte sover med oss ! Att jag inte kan slappna av . Hatar när han har natt vecka !

Blev överlycklig när jag kollade mitt konto , har ju fått en extra utbetalning av fk :) Så fick inte så lite mamma penning som ja trodde :p


Har ätit frukost , scramble eggs , färska champinjoner o kalkon :) Riktigt gott !



Men känner mig jätte söt sugen , o det är ovanligt .. Måste ha brist på nånting , men vad ? Jaa förutom socker dårå :p



Nu ska ja o Alicia gå o duscha , sen ska vi gå ut o promenera med Ängla o sen kanske gå en sväng till dollar :)
Sen får vi se vad denna dag har att erbjuda !


/N

Jag lääängtar !

Gick hur bra som helst att hurta med 3 hundar :) Så då ska ängla få följa med varje gång vi far till rutvik :)
Hurtade i en timma , sen gick vi in , satt o surra medans barnen våra lekte för fullt :.
For hem , lagade snabb middag , Köttbullar o makaroner .
Efter maten for vi o stor handla på Willys . Så nu har jag köpt en massa ingredienser till nyttig mat :) Hoppas det smakar ! 

Jag o mor har varit o unnat oss en solning , o det behövdes verkligen ! Har aldrig varit så blek o finnig(får jätte dålig hy om jag inte solar) som ja är nu .. Så nu jäklar ska de stekas !

Nu så sitter jag o glor på BB o knaprar på sura jävla vindruvor o dricker mitt hemma gjorda citron vatten :)
Har gjort en 3 veckors sallad ikväll också , tror den blev lite misslyckad o för blöt . Men får se hur den smakar i morgon , den slinker nog ner iaf ..

Kollade upp hur Simon jobba inflyttnings veckan , o som tur är så har han ledig vecka då :D! Så egentligen hoppas vi inte att de blir bakflyttat nå mer , isf en måndad så han ändå har ledigvecka :p
Lite synd bara att han har Ef när huset kommer .. För man måste ju vara där varje dag . O vi har rätt mycket att fixa .. Men jag får väl vara där o städa den veckan , för veckan efter har han Fm , o de är ju bra :)
Åååh va jag längtar ! Längtar tills vi får göra fabriksorden också , bestämma tapet , golv o allt sånt :)
Hoppas det blir bra , men jag tror faktiskt det ! Kommer bli så jäkla snyggt sen när vi gjort klart vindan också , vi har så många planer :) Spännande !!


Jag hade verkligen vela ha en cykel , och en cykel/jogging vagn !!

Någon som vill köpa denna till mig ? ;)






/N

JAAA !

Vi har fått veta att vårat hus kommer redan v47 och inflytt blir v2 :D! Så alltså 1 månad tidigare :) Fan va spännande , o har vi tur så blir det framflyttat ännu mera :) O plus att vi sparar lite tid o pengar när det kommer i november , för då slipper vi täcka marken eller vad de nu var , är inte så himla insatt i allt de där :p Men bra ar det iaf . Hoppas tiden går fort !


Sitter o ger Alicia lunch . Sen ska vi gå o hämta ängla o fara ut till rutvik o promenera :) Får se hur det går eftersom ellie har 2 han hundar o jag en tik :p  Men inget vet man före man provat ..


Betalat räkningar idag , inge kul alls . Har 1600 kr kvar på kortet .
Så ni som sitter o gnäller att ni är fattiga fast ni vet att ni egentligen inte är det kan dra igen käften o ta er i arslet !! För ni vet fan inte va ni snackar om !
Fick 3000 i mammapenning denna månad , o simon fick också mindre lön efterosm vi var i spnien förra månaden . Men tur att vi inte hade små mycket räkningar den här månaden och att Simon fick någorlunda bra lön iaf , så vi klarar oss nog månaden ut , men måste SNÅLA nå jävulst !


Ha en forsatt bra dag !

/N

Bättre sent än aldrig :)

Haft en trevlig dag med goda vänners sällskap :)
Först så har vi haft Veronica , Emil o lille Albin på besök , som är kämngammal med Alicia . Så dom har lekt på o vi har suttit o babblat ..
Sen gick vi ner till Miss mac o åt . Efter det så for vi alla till Rutvik o hälsade på Ellie o dom . O där har det varit fullt ös med barnen , Tim , Alicia , Albin o Linnea , dom har lekt för fullt :p

Näe vi for därifrån så somnade Alicia direkt i bilen , hon var helt slut . Men vaknade till när vi lyfte upp henne , och på fel sida dessutom . Hon var inte det minsta glad . Gav henne en välling o sen så somnade hon om , sov till 21.15 , så som sagt , hon var helt slut efter all bus o lek :)
Medans hon sov låg ja så gav ja all min kärlek till mannen i mitt liv , låg i soffan o mös !
När Simon for till jobbet så har ja o lill snuttan bara myst . Därför har ja inte riktigt haft tid att blogga , så tar det nu här i sängen :)


Har suttit o tittat på lite LCHF recept , o har faktiskt hittat massor av goda recept :) Eller jaa , som låter goda iaf .
Så är sugen på att köra ett LCHF race i nån vecka . Kanske att man gå ner dom sista 7 kg av de ?


Hände en obehalig grej då vi satt o åt på missmac idag . En kille(ca18år) föll ihop när han stod o beställde . Så sprang dit , tog puslen o såg hur blek o vit han var i hela ansiktet . Såg ut som att han skulle börja krampa , så bad dom ringa ambulansen , sen började ja slå han på kinden o bad han vakna .. Då slår han upp ögonen o tittar sig runt o ser helt borta ut . Ställer sig upp o kläcker ur sig : Det där va niiiiice . Sen satte han sig vid ett bord o fick lite vatten .. O han var jätte vit i anisktet o läpparna .
Antingen så hade han tagit nå eller så har han supit hela jävla påsken utan att ätit nått . Inte för att dömma , men redan när han o hans kompis kom in så såg det ut som att han tagit nått .. MEN jag kan ju ha fel ..



Nu ska ja titta runt lite här på internet o sen försöka sova..


God natt !

/N


Är det sommar ?

Men fy fasiken vilket väder vi haft idag :)!
Har varit på ormberget nästan hela dagen , samma gäng som igår ..
När vi kom dit så gick jag , alicia , monika , ellie , tim o linnea en promenad längst spåret , tog det som var 1,6km långt , var riktigt skönt , o många uppförsbackar :p Så var helt slut . O att linnea(4år) orkade gå hela vägen utan gnäll är ju fantastiskt !
Sen for vi en tripp till Selets bruk o var där en stund , o där gick vi i t-shirt , kändes som sommar ! Jag o Linnea stod o muuuuuuuade till kossorna , men dom ville fan i mig inte komma till oss :p O Linnea ville att vi skule följa efter dom :) Söt ungen !

For till rutvik sen o åt middag o umgicks ..

Kom hem rätt sent , precis innan 9 . Så vi har suttit o kollar på BB ,  varit ute med vovvarna o njutit av varandra :) Ja o Alicia tog oss en kvällsdusch för ett tag sen , o nu sover hon så sött :)



Ska mysa med mannen i mitt liv nu :) LOVE


God natt

/N

Påsk !

Hade en underbar , rolog , trevlig dag igår ! Tack alla .

Vi började dagen med grillning på ormberget . Det var jag med famlj , ellie med familj , svärmor med familj o niko´s pappa :) Hade kanon väder .
Grillade , sen gick vi "ungdommar" o klättrade i hinderbanan som är där . Man som barn igen , O linnea tyckte de va skit kul :p  Nästan att man måste boka de där nån gång o köra fångarna på fortet :)

Dagen slutade med grillning hos mamma :) Var ett stort gäng som grillade , satt ute o åt , o sen direkt efter vi ätit gick vi in :p Blev så satans kallt när solen gick ner ..
Hade jätte trevligt på kvällen , mammas kompis son , Kim hade med sig gitarren , så blev en massa sång , sjukt duktig var han ..
For o hämta Jens i rutvik så han satt också o sjöng/spela , han trivdes nog bra där :) Lät skit bra när dom satt o spela o sjöng tillsammans !

O någon som STOR trivdes var ju Alicia , hon satt o o dansade hela hela tiden . O blev kär i Kim :) Satt hela tiden o titta på han , o när hon satt breved honom så satt hon o tog på hans hand då han spelade på gitarren :) Hon kunde sitta helt salig o titta på han :p Direkt han titta eller sa nått till henne blev hon blyg o skrattade :) Så jävla söt !
O inte fan är hon då lätt väckt , somnade till hög ljudnivå o vaknade inte av att folk satt o klappa , busvissla o sjöng som gaphalsar :p Faktiskt jävligt skönt att ha ett barn som inte är lättväckt !

Blev en sen kväll . kom väl hem kring halv ett nångång ..

Nu har vi precis ätit frukost .. Ska koka lite kaffe o stoppa i en termos , sen göra oss i ordning för att fara ut till ormberget idag igen :) Hoppas på att det är lika bra väder idag , HELA dagen ! 




Några bilder från igår .

Familjen


                            ♥KÄRLEK



Linnea hur nöjd som helst :)


Tuffa bruden :)


Super nöjd i gungan :) Måste ha prirrat i magen som hon skrattade då man gungade henne :)


Här ser ni en bild när hon håller i handen då han spelar gitarr :)




Ha en super bra dag !



/N 

God natt .

Nu ska jag faktiskt ta mig tid att blogga några rader :)
Igår ägnade jag all tid att umgås o mysa med mina hjärtan när jag kom hem från jobbet !


Hade en jätte bra op rolig dag på jobbet idag :)
Liiiite segt bara att kliva upp tidigt , men sen när man väl är uppe så går det ju bra :p

Direkt efter jobbet for ja ut til rutvik , o där har vi varit tills nyss ..
Ätit smörgåstårta som ellie gjort , jätte god !
Sen gick jag , simon , alicia , ellie , niko , linnea , tim , monika , ronny , o bosse en promenad i byn , utforska den lite .. Gick i en timma .. Riktigt skönt var de ! Vi var ett stort gäng som gick :)

Har varit med Tonni o Oscar o handlat till grillningen imorn , ska bli riktigt gott . Grillspett :)


Nu så sitter jag , simon , jens o oscar o tittar tv . Har precis sett klart BB .
Lill snuttan ligger o sover , hade tänkt gå o göra henne sällskap . Är sjukt trött !


Var ett tråkigt inlägg . Men är så trött o har ingen fantasi alls om vad jag ska skriva ..


God natt !

/N

Målvikt

God morgon .

Trisst väder idag också .. Vi går från tidig sommar till höst ..

Vi alla har sovit hur bra som helst .
Alicia är fortfarande lika rosslig , nu börjar hostan komma smygandes .. Fan . Bara hoppas att denna förkylning inte är lika envis som den förra hon hade . För det såg vi ju hur den svenska sjukvården såg på de , hostat i 3 månader , nääää men de är ingenting , bara ge henne lite bricanyl .. Så har hon gått med en enfektion i halsen så länge att det blev en infektion . Tsss .. Men hon blev ju frisk till slut iaf :p 


Ja o alicia har precis duschat o gjort oss klara . Ska gå ner till mamma sen åka in till stan , hon ville ha hjälp med att välja bågar till hennes glasögon . 
Sen stressa hem , få i mig någon middag o fara o jobba .. 
Har fått jobb i morgon också , 7-13 , också ett skönt pass :) MEN jag kommer nog vara som en zombie när kl ringer 05.45 , puuuuh ! Men det säger ju catshing i börsen när det är stor helg :D Cash is king som man brukar säga ! Synd bara att man inte har så mycket av den varan :p 

Funderar om man ska lägga sig tillgänglig lördag morgon också ? Äsch vi ser ju .. 


Vägde mig i morse , har 4 kg kvar så väger jag lika mycket som innan jag blev gravid .
MEN har 7 kg kvar till målvikten !
Och just nu står det bara still .. Händer ingenting .. Okej , jag har inte gått nå på bandet . Men jag äter nyttigt o jag promenerar ute ! Så nånting borde ju hända ... Men icket . Hur fan ska ja få igång det igen ??



Nu måste vi stressa iväg .. 


/N


 

tomt

Kom hem för en liten stund sen . Tomt o tyst är det här hemma , mina hjärtan är ute i Rutvik . Är absolut inte van att vara helt ensam här hemma , o kan ju tala om att det vill jag inte bli van heller , fy så tomt o trisst ..

Har gjort lite myspys här , tänt ljus oså :) Så när dom bäste kommer hem ska det bli mys på hög nivå !

Hunnit hänga lite tvätt också , underkläder . Ska berätta för er att våran tvättmaskin inte är som alla andra , för våran ÄTER UPP mina sockar . Nu när jag satt o sortera o hängde upp tvätten hade jag INTE ETT ENDA par ! Hade bara omaka sockar , hur fasiken kan det komma sig ?? Så som sagt , våran tvättmaskin är en sockslukare !

Var faktiskt kul att jobba ikväll , tiden har bara sprungit iväg . I morgon ska jag vara på ett nytt ställe , så det ska bli spännande . Hoppas bara på att det är ett bra ställe :) ..


När ja for på jobbet så hade Alicias somnat , o sovit i lite mer än 2 timmar , samma var det på förmiddagen .. Så man märker att lill gumman inte alls är nå kry . Men hon är då lika glad o go för de :) Så det är ju tur iaf !


Tänkte göra mig en läskande o god smoothie nu , som jag kan smaska i mig till BB :) 


Tjolahopp ! 


/N 

IDIOTER

Pustar ut !
Har varit på benen sen i morse . Alicia somnade nästan driekt när vi la oss efter frukosten . Sov från 9.39 till 12 .
Så medans hon sov passade ja på att dammsuga , skura o göra storkok på barnmat . Blev kycklingryta med couscous och köttfärsås o spagetti :) Så nu är frysen full i barnmat ..

Oså har jag gjort färdgt middagen , är bara att koka makaroner :) Skönt att ha det bort gjort när man ska ut o jobba .
Fick precis veta att jag ska ut o jobba imorgon också , 15.30-21 .
Skönt , så sparar ja lite dagar , o får in lite extra pengar :)


Har ju glömt berätta att Alicia lärt sig säga Hej o vovve :) Låter jätte gulligt !
 

Fan va less ja blir på FK , ringde dit för ett tag sen o anmälde att jag hade/ska jobba ..
O nu när jag ringer dit igen för att säga att jag ska jobba imorn också så kläcker dom ur sig att jag inte ens begärt någon mammapenning för den här månaden . O jag VET att jag gjort de , så de är DOM som måste ha tjorvat till de . HELVETE också . Idioter !
Aja , måste väl gå in o göra det IGEN DÅ ......



/N

Vädret

Hur kan vädret styra tröttheten ?
Är det stor sol o klar blå himmel blir man pigg som en lärka direkt man kliver upp .
Är det mulen o kallt , som nu , så tar det en evighet innan man piggnar till !

Alicia är jätte förkyld , stackarn ..
Snorar , är hes , rosslar , hostar av o till ..
Hon har fått sova mellan mig o Simon hela natten , för annars hade det blivit en sömnlös natt , eftersom varje gång hon hosta så ville hon ha tutten , o hon vred o vände sig i massor , så hon låg tvärsöver sängen , säkert för att hon hade svårt att somna om .. Så lyfte över henne till våran säng , o hon har då sovit som en stock hela natten , men vaknade dock före 7 första gången , men fick henne att somna om till 8 iaf :)
Tror hon kommer bli en sån där som både pratar o går i sömnen , för i natt satte hon sig upp i sömnen , o bara satt där , har hänt en gång tidigare också :p


Ikväll är det jobb som bankas , på KG (kommun golvet). Skönt pass , 15.30-20.30 , på ett äldreboende nära oss :) Tar väl 4 min o gå ..


Ska gå till sängen med snuttan o morgonmysa en stund till , hon är inte pigg alls .

Morgonmys


Kvällsmys




/N

En ny favvo !

Go kväll gött folk !

Sitter o ger min dotter kvällsfika , Gröt o en ost smörgås , o mitt emot mig sitter världens bästa karl o läser tidningen , så hela familjen samlade vi köksbordet :)

Har varit hos mommo o moffa o ätit älgköttsoppa på ef , huuuur gott som helst ! Tur att jag har en karl som jagar o en mormor som gör god köttsoppa , vilken team dom är :)
Både ja o simon fick med oss ett påskägg fyllt i godis därifrån , o mamma o lillebror också :)
Men eftersom ja inte äter godis så har Simon två påskägg att smaska io sig , o ingen är mer nöjd än han :p

På väg hem från mommo så somnade lill snuttan , så vi lämnade av mamma hemma oså for vi o o körde runt lite , for ut till byn o kollade på någa hus , som minst måste kosta 3 miljoner , så jääävla fina alltså . Förstår inte hur folk har råd med sånna där flådiga hus ?!??
Kikade förbi ellie o niko sen när alicia vaknade . Fick hon leka med Linnea o Tim en stund :)
O hon har då verkligen fått en ny favorit - faster ellie !
Direkt ellie satte ner henne på golvet , eller om ja o simon tog henne ifrån ellie , så började hon stor tjuta . Så den enda hon ville vara med var sin faster . Ellie är nog stolt o övelyckig över det :)


Har varit o promenerat men alicia , mamma , johan o vovvarna idag också , fy faskien vilket härligt väder , o va skönt att det inte blåste storm idag ! Gick förbi apoteket o köpte allergi tab , så hoppas det blir bättre nu . Hade behövt köpa näs sprayen också , men den var så satans dyr , så ska testa först om det bara räcker med tab ..
Efter promenaden satte vi oss på mammas altan , o där satt länge . Alicia fick äta sin lunch där :)
Sen när pappa S kom hem från jobbet så gick vi hem , böt om o for till mommo o moffa ..


Nu ska vi mojjsa ner oss i soffan o titta på BB , sen gå till sängen o sova ..
Poppa lite popcorn o fylla ett glas med massor av is o vatten :D Mumma ..









God natt !

/N

Bitter

Sitter här i min ensamhet o är bitter över att vindruvorna jag köpte igår på kvantum är sura som fan , dom som brukar vara himmelsgoda ! Jävla skit också ... O jag som knappt åt någon middag , men det är bara att tvinga i sig dom :p
Alicia sover o Simon är ute i Rutvik o hjälper Niko med nå i huset . Han var bara hem o åt middag efter jobbet sen for han iväg . Kan ju säga att jag saknar han otroligt mycket !!


Hunnit med mycket idag .
Långpromenad
Städat hela hemmet
Tvättat /häng/vikt tvätt
Haft fin besök av bäste Elin
Varit hos Hanna , Linn o Alicia har lekt för fullt i Linns rum :)
Gick förbi mamma påvägen hem från hanna , satt där ett tag o sen gick vi hem ..



Funderar fan på om jag ska köra stenhårt med GI i 2 veckor . Dom säger ju att kör man stenhårt så länge så rasar man ner i vikt , sen så börjar man sakta äta fullkorns pasta oså .. Har ju "bara" 7 kg kvar att gå ner .. går jääääävligt trögt nu , så det kanske puschar på lite :p
Fast ska jag vara ärlig så har jag inte gått på banden på snart 1 vecka , men då har jag ju tagit promenader ute .. men ändå ..


Har också funderat om ja skulle ha nå homepary här hemma , var sugen att ha med barnkläder/saker eller hem inredning :) Är någon sugen på att komma isf ?
Tänkte först på ljusparty , men det tar jag nog till hösten isf , för man tänder inte så mycket ljus på sommaren ..


Näe , snoka runt lite på internet o sen gå till sängu o vänta på min underbara karl , som jag älskar mest av allt !

Buenas nosches ! God natt ! Hyvää yötä ! Good night !

/N

Sol sol , strålande sol :)

Fy satan va less jag är på att nysa ! Nyser minst 10 ggr per dag , känns som att jag kan det där nu ..  snorar , o kliar i näsan o ögonen . Varje morgon känns det som att nån slagit mig med en stekpanna , huvudvärk från helvete o är skit trött ! Förkylning blandad med allergi är nog sjukdommen jag har .. 
Borde fara på apoteket o köpa lite allergi piller . 
Konstigt ... För har inte kännt av snömöggel eller pollen på länge nu .. 

O lill trollet har också blivit förkyld , eller har varit det i npgra dagar nu , snorar som bara den , o är lite rosslig av o till . Men vi får HOPPAS o hålla tummarna att inte den där förbaskade jäkla hostan kommer tillbaka !

Det som gör en på bra humör är ju när man tittar mot spjälsängen på morgonen , så står världens gladaste tjej o tittar på mig , o blir överlycklig av att jag har vaknat :) Och vädret så klart , när man kollar ut , stålande sol , men ser att träden håller på att gå av av blåsten , hoppas bara det inte är kalla vindar .. För ja , alicia o ängla har gjort oss klara för att gå ut på en promenad .

Haft två mysiga tjejer i sängen i morse , Ängla har smygit upp i sängen när Simon for på jobbet , så när jag vaknade på morgonen så kom hon uppkrypandes o borra in hela nosen/ansiktet i nacken på mig :) Gosigare vovve får man ju leta efter !


Igår så gick Alicia runt hela v-rums bordet , nu går det fort , snart går hon utan att hålla i nått :) Fast tror det är ett tag kvar tills dess ..  
O stor tjejen blev ju hela 9 månader igår , lika gammal som en graviditet :p
Man säger ju att det tar 9 månader för kroppen att återställa sig efter en graviditet , man kanske borde producera igen nu då :)? NÄÄ inte än inte ... Ska passa på att ge Alicia all tid som finns , innan man måste börja jobba igen ! Usch vill inte ens tänka tanken att lämna henne på dagis !



Nu ska vi gå ut o njuta av the sun :) Om någon vill haka på så hör av er .


/N



Söndag = MYS

Hade en super trevlig kväll med goda vänners sällskap , o god middag ! Var jäääävligt gott med grillat kan ja ju ta o tala om :)! Efter maten tog grabbarna några groggar , det var deras tur ikväll , haha .. oså satt vi bara o sura en massa , Tonni kom förbi också :) Mycket trevligt ...


Söndag = En dag utan måsten ! En dag att bara njuuuta av varandra .
Haft en riktigt mysig morgon med dom bästa !
Alicia vaknade kring halv 9 , klev ja o hon upp , åt frukost sen så gick vi tillbaka till sängen o tittade tv .
Somnade till i 20 min , sen när vi vaknade igen hade jag världens jävla huvudvärk , så simon klev upp med lill trollet så ja fick vila mig en stund , men det gick inte så jag klev upp efter 5 min :p ..

Gav Alicia lunch sen så tog ja o hon en dusch :)
Efter duschen så somnade hon rätt så fort i simons famn .
Medans hon sov så låg ja o simon i soffan o bara mös ! Jag är så kär !


Varit ute på en promenad också med hundarna , handlat på kvantum o nu är vi hemma igen , håller på med middagen , blir thaikyckling med ris :)
Förstå vad psyket kan styra över en , när vi var på kväntum köpte jag chips , "extra knapriga med 50% mindre fett" , oså en gräddfil för att göra dipp och lite naturgodis , torkadbanan med yoghurt på , när jag stog i kassan så kände jag hur ångesten började komma . Helt jävla sjukt , sa det till simon , har för fan bara köpt det , inte ens stoppat det i munnen ännu så får jag ångest ..



Bjuder på några bilder från idag :)









Hejpahej !


/N

Mysmorgon

Hade en riktigt trevlig kväll igår ute i byn , promenerade en kort sväng bara . Sen kom min älskade karl dit , som fick sluta 2 timmar tidigare :) Satt o surrade en massa , så bjöd hon Ellie på 2 otroligt goda Smoothie´s , med en skvätt alkohol i :) Så vi satt där o hade de så trevligt .
Men man tål ju nada nu för tiden , kände mig lite smått lullig , efter TVÅ STYCKEN . Men billigt blir det ju iaf :)
Inte så konstigt att man inte tål nånting när man aldrig dricker nu för tiden .


Haft en underbar morgon med dom bästa !
Först vakna Alicia kring 8.30 , låg o mös till 9 , klev upp åt fruksot o sen gick vi till sängen igen . Både ja o Alicia somnade om o vakna 11.30 . Sen har vi alla tre legat i sängen o myst till 12 , o Alicia har delat ut pussar som aldrig förr . Direkt jag tog henne till våran säng i morse så började hon pussa mig , o inte bara en puss utan hur många som helst , sen när Simon vakna så började hon pussa på han :) Så jävla go tjej !


Nu har vi gjort oss klara o ska fara ut till kyrkbyn , till mammas moster o byta till sommardäck , var ju sista dagen igår med vinterdäck , så man inte får böter ..


Ikväll ska vi ta årets första grillning ute i Rutvik :)
Så när vi varit ute i g.stad ska vi möta upp Ellie o fara o handla till ikväll . Ska bli sjukt jävla gott ! Som jag längtat ..


Uppdaterar nå sen kanske ...


/N

Alla tinar fram nu .

Vilket sommar väder det har varit idag . llt folk har tinat fram , stan var fullproppad med folk , som satt ute i "parken" o njöt av det fina vädret !

Jag , Alicia , Ellie , tim , mamma o mormor har varit o gått lite i affärer , hittat mycket fint med har SNÅLAT och inte köpt en enda pinal :p Duktigt va :)????
Men Alicia fick 2 st jätte fina klänningar av sin snälla mormor :)
Gick till mat&prat o tog en lunch paus , barnen blev så hungriga , o vi fikade eller fikade kan man väl inte säga att vi gjorde , drack varsinn läsk :)

Nu när vi kommit hem har jag hunnit med mycket , plockat lite , rastat snabeldraken , plockat ur o i diskmaskinen , vikt/hängt tvätt , tvättat , gett Alicia middag . O nu sitter jag själv o äter middag , Yoghurt o mussli är dagens middag för mig . Ids inte stå o laga middag när jag är själv som ska äta , eftersom simon jobbar ..
Lill trollet sover middag , när hon vaknar ska vi rulla mot Rutvik , ska hurta runt byn idag igen :) Oså ska vi bara umgås .


Titt-ut








/N


Jävligt irriterande !

Haft en jätte bra dag på jobbet idag , va riktigt kul att få komma ut o jobba lite :)
Men varför ska det altid kännas jobbigt innan man far o jobbar ? Tror det är för att man gått hemma så länge , o att man blivit bekväm o lat helt enkelt .
Men som sagt så tyckte jag det var jätte kul att jobba ,o få träffa alla kunder o fick fara på ett ställe jag kände mig hemma på :)


Efter jobbet mötte jag upp mamma o alicia som hade varit ute o promenerat i 2 timmar :)
Sen gick vi hem o lagade middag . Var hemma en stund oså for vi ut till rutvik .
Direkt vi kom dit så tog vi en promenad , jag , eliie o barnen . Samma rutt som igår , fast vi gick den snabbare idag , tog ca 55 min :)
Sen så har vi bara suttit o surrat , jenna , kalle o lova kom förbi en sväng också ..

Alicia o Tim har lekt förfullt , så kul att se att dom börjat leka , o hur dom försöker prata med varandra :) Gullungarna !

Nu så är vi hemma , kom hem för en stund sen . Lill trollet sover o ja o simon sitter i soffan o tittar tv , BB spelas upp i dum burken , som vanligt :) haha .. O ikväll så har dom fest , så får se hur länge vi blir sittandes här :p ..
Men nu ska ja faktiskt ta o mysa med den bästa mannen i mitt liv :) Vi har inte setts nånting idag , eftersom vi jobbat om varandra .

Justja , har ju fått bilbarnstolen idag . Blev faktsikt ganska besviken , den är var inte alls turkos , den var marinblå med någon anna blåfärg , o nå mönster , små bilar tror ja det var ..
Blev irriterad samtidigt eftersom när man kollat på internet förr så har den varit i en skit snygg turkosfärg o utan mönster !
Men nu när vi gick in o kolla så var det den vi fått , så dom måste ha bytt/fått nya den här veckan ... Fan så jävla irriterande !
Men men , det viktigaste är ju att hon sitter säkert o inte hur den ser ut :p 
Och för den delen blir den ju jävligt snygg med Alicia i :)



God natt gott folk !

/N


Skallebang

Fanns ingen tid för att blogga igår , eller tid kanske det fanns på kvällen , men absolut ingen ork !

Vi for till Fk igår på morgonen , efter det for vi o kolla nån skoterutställning . Sen så for älsko till jobbet o ja , alicia o mor for o handla :)
Lämnade av de jag handlat hemma o sen for ja o alicia ut till rutvik o hälsade på :) Blev bjuden på skiiiit god thai middag , o stark !
Efter maten satte vi barnen i vagnarna o gick o promenera . Gick runt heeeela byn , tog lite mer än 1 timma , jävligt skönt var det ! O det bästa av allt var ju vädret ! Kändes ju nästintill som sommar igår !

När vi kom fram så for vi hem , hämtade upp mommo på vägen , hon hade ring o fråga om ja kunde komma o hämta upp henne , hon var så sugen på att städa i vårat förråd :p Haha ..
Så väl hemma så började hon att städa , tog henne 20 min så var förrådet ett förråd igen :)
Vi rensade lite i Alicias kläder också , stoppade i kartonger .
O mommo tog med sig alla lakan o handukar som var smutsiga o skulle tvätta dom , även fast ja sa om o om igen att jag kan tvätta dom här hemma . Men nää , det kunde hon minsann också göra :)
Hon är bara bäst ! Tack för allt mommo !

Hade sånjävla huvudverk hela eftermiddag/kvällen , nästan som migrän . Gick med solbrillor på hela tiden ..
När simon kom hem låg ja på soffan o kändes som att huvudet skulle trilla av . Bad han massera lite i nacken , o som ja trodde så släppte det rätt så mycket , så var nog spänningshuvudvärk ..
Efter han masserat en stund somnade jag som klubbad säl i soffan .. Skönt o somna halv 11 på kvällen , händer inte ofta .. :)

Alicia har vaknat flera gånger o natt o gnytt . Som om hon har drömt .. Till slut kring 5 i morse tog ja henne till våran säng för att få ligga nära henne , mysigt som bara den !

Nu på morgon ringde dom o väckte mig halv 8 för att fråga om ja kunde fara o jobba , 8-15 . Jajjomensan sa ja , men kan vara där halv 9 . Sååå , nu måste ja stressa iväg till jobbet !
NU JÄVLAR ska det sparas mammadagar ! Helvete också ..




Ha en super bra dag !

/N

Love in the air

Sitter o kollar på min karl , fy satan så snygg han är :)
Tänk att han är min ;) Jag är verkligen lycklig !
Det bara pirrar i magen när jag tittar på han ;) Är det kärlek eller , JAPP på HÖÖÖÖÖG nivå !



Känner mig som en ny människa , har varit hos mamma ikväll o fått massage :) Tack mamma, guldvärt !
Så har Alicia lekt med sin älskade morbror , och som vanligt så blir hon överlycklig av att se han !
Ikväll har hon skrattat så mycket så att hon kiknade o nästintill vek sig av skratt . Hade vela filmat , var så jäkla härligt att höra , fick tårar i ögonen :p Sötungen min ♥ Mamma älskar dig gullunge !


Nu så sitter jag o simon bänkade framför tv:n o tittar på BB , alltså är vi nötter eller är vi ?
Fan så jävla sjukt ändå att man tycker att det är så bra , en massa människor dom låst in i ett hus ..






GOD NATT

/N

Barnrum

Sen kväll igår och tidig uppstigning i morse .
Jag o Simon kunde inte slita oss från BB igår , så vi gick o la oss 02.15 :p
Alicia slog upp sina vackra blåa ögon kl 08.00 , tog henne till våran säng o försökte få henne att somna om , men gick ej , men hon satt o tittade på tv i en timma iaf , sen klev ja upp med henne .
Lät simon sova en timma till :) ..

Har hunnit med en hel del på morgonen ..
Lekt , badat Alicia , gått en PW i 30 min medans alicia tog en tupplur , o då vek simon tvätt o hängde upp en ny . Startat en maskin med tvätt , tömt diskmaskinen , duschat o druckigt en super god smoothie !
Simon har nu farit till jobbet , trisst ..

Alicia har lekt följa john med dammsugaren nyss :) Följer en vars man än går med dammsugaren , så ställer hon sig upp mot den :)
Så det går inte lika fort nå mer att dammsuga . Men kul är det :) ..  


Hade behövt fara o köpa kyckling filé , för att göra lite mera barnmat , såg att det började ta slut , o hon kan ju inte bara äta fisk dag in o dag ut :) .. Hade tänk ta upp en älgkött´s bit också , men det fans ingen liten bit o då tar et så länge , så jag gör nog det i morgon isället :) Eller om ja ändå kanske skulle göra det nu iaf ? Äsch vi ser ju ..



Får fin besök kl 4 idag av bäste Elin :) Var länge sen vi sågs , så ska bi kul att få surra av sig :)!


Igår så satt ja o snoka lite på barnmöbler till Alicias framtida barnrum , hittade en skit fin säng som ja hade velat ha till henne . Smart när den har förvaring också , eftersom hennes rum är så smalt , kommer inte att rymmas så mycket tror jag ..  Så här ser den ut ..

Hade velat ha påslakanet också :) ..
Pus att jag hade velat ha en font vägg i hennes rum , en rosa med stora vita stjärnor , oså dom andra väggarna helvita . Fast helst av allt skulle ja vilja ha en vit fondvägg med stora rosa stjärnor , men den tapeten är som gul aktig ..



Va tycker ni ?
Den rosa va ;)??


Ska klä på oss o gå ut med ängla .


Tjolavippen hej !


/N


PMS

..........behöver jag egentligen skiva nå mer ?
Först ska man ha det i en vecka , sen när väl skiten kommer ska man ha ont o ha humörsvängningar i en vecka till ..
Humöret är som en berg o dalbana ! Hugger som en hund ..
Men det går över lika fort .. Men för det mesta håller jag det inom mig , kokar som en te kokare ibland , men säger ingenting , som tur är kanske :p ? Det är sånna här tillfällen ciggen är saknad !
Och HUR FAN kan det kännas som att man gått upp 10kg över en natt ?
Allt på hela kroppen sväller , man känner sig som en ballong . Som när som helst spricker , av både smärta o ilska ..
Men trotsade mensverken o ställde mig på bandet o gick en PW i 30 min , så nu känns de genast mycket bättre ..

Nu ska jag sluta klaga o gnälla ..


Fiskgrytan ja gjorde till Alicia idag blev faktiskt lyckad :) O hon gillade den , o det är ju det viktigaste :)
Efter maten tog vi en promenad till dollar , behövde egentligen ingenting , utan bara för att få komma ut lite o ta vara på det fina vädret ..

Ikväll så har vi bara busat en massa , hon har verkligen varit på bushumör , har lärt sig att bitas också .. Dumt av mig att säga AJ på ett roligt sätt första gången hon bet , så då as garva hon o tyckte det va jätte kul :p
Men hon förstod nog sen när ja sa NEJ NEJ mamma får aj aj , för då slutade hon faktiskt ..
Nu så ligger hon o sussar så gott .
Gick o kollade till henne för ett tag sen , när jag stog o titta på henne så rullade hon på mage o satte hon sig upp , i sömnen . Så ja la henne igen o hon fortsatte o sova .. Såg rätt så kul ut :)


Snart kommer min efterlängtade karl hem , egentligen skulle han nog har varit hemma , typ nu , men han har farit o hämtat bror o tonni på kallax , så det tar nog ett tag till tills han är hemma ..



Nu ska fettot gå o göra sig en bärsmoothie o invänta den bäste .



/N

Dagis - Hur fan ska jag göra ??

Nu kan man då verkligen säga att det är vår ! Vilket väder alltså !
Var ute en snabb sväng i morse för att kissa hundarna , fcik en chock när ja kom ut o kände hur varmt det var . Så snabbt hem , slita upp både simon o alicia , stressade i oss frukosten , sen tog vi hundarna och oss själva o gick ut på en lång promenad . Tog 5 minuter så sov Alicia , o sov hela vägen hem :p ..
Gick mellan husen på notviken , försökte få lite tips o ideér hur vi ska göra på våran gård och i vårat hus , tror vi prata husbygge hela vägen :) .. Tror det kommer bli svina bra :)


Hade ju beställt en ny bilbarnstol åt Alicia , för 3 veckor sedan , o har inte fått den . Så ringde dit o fråga vars fan den var , o då kläcker dom ur sig att den färgen jag beställt är slut och kommer ite fören om några veckor . Kunde dom inte ha ringt o meddela det då ?!???
Så fick ta den andra färgen , turkos o svart , jävligt snygg som tur är . Den ja hade beställt var grå o svart , tänkte att det var neutralast så .. Men då får vi en färg klick i bilen , kan ju vara kul :) Hah ..
Skulle få stolen i slutet på veckan , spännande :) Och TUR , för Alicia har växt ur sin ..
Hade behövt hitta nån billig barnstol till våran andra bil , eftersom den bilbarnstol vi beställt nu är speciellt till nya bilar , man stoppar fast dom i nå järnstänger tror ja som sitter fast i sätet ..


Sitter o grubblar o funderar hur jag ska göra med Alicias dagisplats , om jag ska söka till 1sept eller 1 januari , hon känns så jävla liten 1sept , då är hon ju bara 1år 6veckor gammal ! Känns så litet .. Men samtidigt så måste man ju ta ut 5 hela dagar i mammapenning efter barnet fyllt 1 , och jag tror inte dagarna räcker då till Januari .. Eller jobba 5 dagar.. 
Kan ju vara kul o spara lite dagar också .. 
Men jag är så kluven , kan inte riktgit bestämma mig ! Känns skit jobbigt ...  HJÄLP


Håller på att göra ett storkok på barnmat till Alicia , fiskgryta med potatis :) Har aldrig gjort förr , o jag brukar inte tillaga fisk så ofta , så hoppas det blir gott .. Har stoppat i morötter , purjolök , dill , persilja o lite dragon o vitpeppar. 1/2 grönsaks buljong , vatten o grädde . Potatis och Alaska pollock filér . Va tror ni , låter det gott :p?



Nu ska jag göra klart hr i köket sen gå o leka med min älskade dotter :)


/N



Härliga söndag !

Kan börja med att skriva att jag verkligen är lycklig !
Har världens bästa karl o världens underbaraste dotter !
Jag älskar er !


Idag har vi varit uppe tidigt , klev upp från sängen kl 9 .
Alicia vaknade halv , men vi låg o mös i en halv timma , jag , lillan o alicia :) Riktigt mysigt !

For till rutvik tidigt , redan kl 11 var vi där ute , så fammo , farfar o farbror jens skulle hinna se alicia ett tag innan dom for upp till byn igen :)
Ja o Linnea har pysslat på , målat hur länge som helst , man blir som ett barn igen :)
Tänkte måla med de vi hade köpt , blåspennor o nå mallar , men när vi öppnar förpackningen så fanns det inga pennor , idioterna har inte packat ner pennorna ! Så måste fara till barnenshus o lämna tillbaka o få en ny imorn !

Svängde förbi willys påvägen hem , köpte blöjor o lite påfyllning till kylen :p ..


Lill trollet sover middag , hon var jätte trött efter maten , så la henne i sängen , tog 3 minuter så sov hon . Hon var verkligen trött , har kanske vilat högst 20 min på hela dagen !

Nu så har jag gjort i ording middagen , Tacos :)
Så har jag städat här hemma , behövs bara dammsugas i sovrummet o skuras i alla rum så är det renthus igen :) Skönt som fan !
Väntar på att min älskade karl ska komma hem från jobbet så vi kan äta är dö hungrig !
O ikväll ska vi alla 3 ha mys kväll , tända ljus o sjunka ner i soffan o bara tok mysa ! Som simon sa , mys på HÖG nivå :)


Nu ska ja duka fram o tända lite ljus :) Synd bara att det är så jävla ljust :p Är inte så lönt att tända ljus nu kanske :p ..

Ha en trevlig kväll !

/N


Finnjävlar !!

Vakna med minst 6 finnar i ansiktet , KUL ! Hela jag ser ut som en vandrande finne för fan .. Varför måste alltid tusen finnar ploppa upp innan mensen kommer ? , va är det bra för ?? Jävla helvete .

Nåväl ..
Igår hade jag en underbar mysig morgon med mina hjärtan ! Vi stressade ingenstans , tog all tid för att ge kärlek till varandra , det behövdes !
Kollade tv , lekte med Alicia , så fick hon plaska en stund också :) ..

När vi gjort oss klara for vi förbi barnenshus o köpte presenter till Linnea som fyller hela 4 år på onsdag , men hon är hos sin mamma då så vi ska kalasa för henne idag :)
Igår satt ja o måla med henne hur länge som helst , jag själv tycker ju de är skit kul att mål lägga(färglägga) som linnea säger :) Kan ju sitta i timmar !
Tänk så stor hon har blivit , tiden bara springer iväg !

Åt middag , kollade så ska det låta ute i rutvik sen for vi hem .
Låg i sängen redan kl 22.00 :) Kollade bb i sängen o tokmös med mannen i mitt liv ! Sen så somnade vi ..

O nu sitter ja o Alicia här o har precis ätit frukost ..
Har haft en liten mystund i sängen med båda hundarna o vi :) Alicia tycker det är jätte kul med vovvarna , speciellt när dom snosar henne i nacken eller slickar henne på händerna , då sitter hon bara o as garvar . men sen bli hon less o puttar bort dom :p
S är o jobbar , han har hundveckan nu , jobbar 11 timmars helg o sen hela veckan ..

Tänk så stor Alicia också har blivit , helt sjukt va tiden går fort . Snart blir hon hela 9 månader !
Nu märker man verkligen hur mycket hon utvecklas .
Bara sånna här saker att hon säger Mamma ,
dansar när musiken slås på ,  
tuggar på sin macka ,
ställer sig upp mot allt ,
näst intill går mot saker ,
är go när man frågar om hon kan vara go ,
pussas ,
lockar på älg när man frågar om hon ska locka på älgen ,
jaa listan kan bli hur lång som hels :)
Men det BÄSTA AV ALLT är ju att hon säger mamma . Det bara värmer i hjärtat när jag hör henne säga det !


Nä nu måste vi göra någon nytta . Hade behövt gå på bandet , har ointe gjort det på 3 dagar ! FY SKAM !
Gå ut med hundarna , göra oss kalasfina o sen fara ut till rutvik o fira Linnea , o fammo/svärmor som också fyller år :)




Ha en bra dag !

/N

Ej aktiv

Har inte varit så aktiv på att blogga dom här två dagarna .. Men har inte haft den tiden , haft fullt upp från morgon till kväll , o sen när man kommit hem har man varit så trött så man har gått o lagt sig o sova direkt :p ..

Igår var vi på Babysången , jag , simon , alicia , ellie , linnea , tim o svärmor . Var inte lika mycket folk som det brukar vara , men kul var det :)
Efter sågen fikade vi sen gick vi in i lekrummet så barnen fick leka av sig ..

När vi varit klart där for vi ut till rutvik , o där var vi hela kvällen o umgicks :)
For iväg en sväng o skjutsa lillebror o tonni till kallax , dom skulle fara till malmö , kommer hem måndag ;)

Nyss ommit hem fårn en kort promenad med Lillan o ängla , som sovit här i natt ..

Vad denna morgon har att erbjuda vet jag inte ännu , hade behövt städa o tvätta ! Hade vela hitta på nå kul , de är ju Simons sista lediga dag :( .. Men vad ??
Senare far vi till Rutvik , simons pappa o bror kommer dit idag också ..


Nu ska vi äta frukost , Alicia sitter här brevid mig o skriker för att hon ser att Simon gör gröt till hon :) Så jäkla söt ..
O nu har det börjat gå fort , hon ställer sig mot allt , o försöker promenera runt bort o soffa .. Ibland så vill hon släppa , men tror inte hon vågar ännu , o tur det för hon har då ingen balans alls .. :p


/N

Husfeber ggr tusen !

Har inte haft ork , lust eller rättare sagt tid att kladda här i bloggen ..
Men tänkte passa på att skriva några rader nu innan vi går o lägger oss ..

Vilket underbart väder det har varit idag , har till och med gått utan jacka ! Synd bara att man inte kunnat njuta av den riktigt..
Men vi har fått mycket gjort i huset iaf :) O det är ju positivt , och lght är tom ! Varit där från kl 12 till 22 ..
Bara kul att få hjälpa till , och dom lär nog hjälpa oss lika mycket när vi flyttar :)  
Men som ja sa till Ellie idag , det är tur att vi bara bott hemifrån 1 gång o bara i 2 år , så vi har inte så mycket grejer . Annat är det med dom , tuuuuusen tals kartonger med grejer :)

Har sån jävla husfeber , längtar så otroligt mycket till vårat hus kommer ! O tills man får i ordning !
Trist att det är så länge kvar ! Längtar ihjäääl mig ! Men försöker se de positivt , då hinner vi tänka hur vi vill ha det , o kanske spara lite pengar ;)
Ska bli kul att få välja tapet , kakel , klinkers sen också :) O sen ska det bli jäkligt kul att planera o bygga övervåningen själv .


Har lagt suttan i sängen , hon somnade i bilen redan , men vaknade när jag tog på henne pyjamasen . Men just nu sitter hon upp i sängen o leker. Har varit in där 2 ggr o lagt henne ner o sagt god natt , men nu sitter hon igen så nöjd :) Hon lär nog somna snart , för det blir tystare o tystare o hon är dessutom jätte trött :p


Är ett lght´s bråk här brevid hos , hörde dom när vi var ut med hundarna .. Alltså shit hur dom skriker ! O det som är mest synd är att dom har ett barn hemma som bara är 13 år ! O man hör hur han skriker o gråter medans mamman o pappan tok skriker åt varandra , o inte så snälla saker skriker dom heller .. Man hör ofta hur dom bråkar .... Hujja ..


Nu ska ja gå o mojsa ner mig i soffan med min älskade karl , som sitter o vräker i sig ostkrokar , så han lär ju lukta lagomt gott ..
Men älskar han förde :)
Känns som att man knappt sett eller haft tid med varandra . Först nattveckan , o sen flytten . Men nu jäklar ska det mysas !


Haha gick nyss in o titta till Alicia , o så här låg hon :)
 


Sötlöken har lekt o somnat halv sittandes :) Men la till henne , så nu sover hon "normalt" :)



God natt , sov gott !

/N

YES YES YES !

Det är så underbart att vakna av att Alicia står i spjälsängen o tittar o föröker prata med oss , sen när man tittar på henne så börjar hon o skratta :)
O hon har börjat ställa sig mot saker nästan hela tiden nu :)





Va är detta för skit väder ?
Ja , simon , Alicia o vovvarnqa var ute o promenerade , så började det tregna helt plötsligt .. Så det var ju bara o vänta , ingen utav hundarna gillar när det regnar , man får nappt ut dom , o den minsta (Lillan) vill knappt gå på backen nu när det är slask , hon försöker o gå på snökarmen :)

Passade på att storhandla nu nör det ändå var så dåligt väder .. Så nu är de gjort , äntligen !

Nu sitter vi o väntar på att Ellie , Tim o svärmor ska komma förbi på kaffe .
Alicia har precis somnat i sin säng , såg att hon var trött , så testade lägga ner henne , men var tvungen att gå in 2 ggr o ge tutten o stryka henne åp kinden i nån sek , sen sista gången när jag gick ut så somnade hon :)

YEEEEEES ! Fått våra deklarationer idag , o vi FÅR TILLBAKA :) Några tusen .. Jag som har gruvat mig att ja ska få betala tillbaka eftersom jag går på mammapenning , men jag har ju bett att dom drar extra :) Åååh så gad vi blev , kanske använder dom pengarna till en weekend till sthlm i sommar , vem vet :)


/N

JAAAAA , Lycklig !

JIPPI , gick nyss in på min gamla bank på internetbanken , o där såg jag att jag hade 5000 kr , som jag inte hade en aning om :p Kan ju säga att jag blev överlycklig !
Kanske borde skrapa mina två otter idag också då , om jag har turen på min sida :)


Har varit i huset , men kom hem för en stund sen . Fanns inte så mycket som vi kvinnor lunde göra .. Har skrubbat kaklet i köket , är helt slut i armen/äxeln ..

Håller på att laga sen middag , blir nå kyckling och uncel bens wok souce , hoppas på¨att det är gott , för jag är jävligt hungig ..

Hade behövt fara o stor handla idag också , men ids fan inte fara själv , ringde o hörde med mamma om hon kunde fälja , men hon hade precis vart .. O simon är kvar uti huset ...
Plus att det hade behövt städas här hemma också .. Så antar väl att JAG får göra det ..
Dammsög snabbt i morse innan vi for . Men hade behövt dammtorkas o skuras ..


Har så dåligt samvete att jag inte gått nånting i fredags eller i lördags , men har fan inte haft tiden ! Men i morse gick ja , o jävligt skönt var det ! Var helt slut ..



Alicia har börjat säga mmmmammmma idag :) Så jäkla söt ,säger det hela tiden :p O ingen är lyckligare än jag :D!



/N

Helt slut !

Helt slut !
Har varit ute ellies o deras hus heeela dagen , från kl 11 på morgonen tills kl 21.30 ..
Städat , städat , städat , putsat fönster, plockan , underhåligt barnen , o skruvat lite :) Är faktiskt kul att hålla på att dona o fixa .. Har konstaterat  att jag tycker det är välldans kul att skruva ihop Ikea möbler , är nog den enda i världen som gör det :)??

Att Alicia har varit nöjd så pass länge är ju helt fantastiskt , hon har varit kring golvet o krypt runt lekt med allt man hittat :p .. Hon har knappt sovit nånting på dagen . Men när hon ätit färdigt vällingen i fasters knä så kastade bara hon i väg flaskan o sen somnade hon på 20 sek , så hon var nog slut :p Sov i kanske 2 timmar , sen for vi :p
For till kvantum för att köpa lite frukot till imorgon , hade tänkt att fara o storhandla idag på willys , men det hann stänga , så det får blir imorn istället ..

När vi kom hem så fick Alicia ta sig ett bad , o nöjd var hon , suttit ett bra tag o plaskat :)
Nu så sitter vi i soffan , jens , alicia o simon har somnat märkte ja nyss :p Haha ..



Vaknade idag av att alicia låg o prata med sig själv o var som en solstråle , sen helt plötsligt står hon upp i sängen o försöker babbla med oss :) Så jävla söt !


Några bilder ..







Nää fan nu måste vi gå till sängs . En ny dag i morgon med en massa städ o plock o ihop skrivningar :p

/N

Ett jävligt tråkigt inlägg ...

Klockan har sprungit iväg , den är redan 01.
Sitter här vid köksborden med Simon o Jens , surrar en massa , mest om husbygge , och planerar lite hur vi ska göra i vårat hus :) Det ska bli så spännande , oj va jag längtar !


Suttit hos Niko o Ellie till sent , kom hem kring halv 12 .. O alicia somnade sent , så HOPPAS hon vaknar liiite senare på morgonen :)
Har faktiskt inget mer att skriva , har blogg torka , sorry ...


God natt !

/N


Fredag

Denna natt har Alicia vaknat 05.00 , PIGG ! Men somnade om ett tag efter .. Sen kl 8 var det uppstigning , kan ju säga att jag var jävligt trött ! Är inte van att kliva upp så "tidigt".. Men dom här två dagarna har hon ju somna rätt så tidigt också , tagit natt redan kl 20.30 , o hon brukar ta natt kring 22 .. Så är nog därför hon vaknar tidigare ...
Eller det kanske är så att verkligheten är på väg att komma ikapp en , de här med tidiga uppstigningar , kanske blir så nu framöver :p Jaa, bara att vänja sig vid de då .
Men fattar inte varför hon vaknar mitt i natten , för hon är ju inte hungig eller såå ..

Simon har alicia i famnen o står o dansar i köket till Lady gaga-Alejandro , o när simon slutar dansa så fortsätter Alicia :p Så jävla söta !


Jag , alicia , mamma , elin o lotta har varit o käkat lunch på mat o prat idag :) O sen gått o kikat lite på affärer . Jag har konstaterat att jag vill ha ett presentkort på mique när vi får huset , finns så jäkla mycket fint , men är så jävla dyrt där !
Har varit duktig o inte köpt nånting faktiskt .. Hitta mycket fint med har hållt mig !

Betalat räkningar , o det var ju mindre kul ..
Plus att vi har en räkning kvar , till lantmäteriet på några tusen ..
Ska försöka börja jobba några dagar i månader , för det gör ändå mycket i börsen .. Förra månaden jobbade jag bara 4 dagar , och fick 3000 , o det var 3 dagar med pass på 16-21 o en dag var 7-16 . Så det är ju ändå "lätt förtjänsta" pengar ..


Simon håller på att kocka , makaroner o korv . Sen så åker vi ut till Niko o Ellies hus o hjälper till där , vi tjejer städar o plockar ihop o grabbarna bygger :p ..



Jo föresten , alicia har börjat ställa sig upp nu , mot soffan när man sitter där .. Men vi måste hela tiden vara beredd på att hon kan ramla , för hon har inte riktigt hitta balansen ännu . Och hon kryper med racer fart  :p O toaletten är hennes obejekt hela tiden , så nu har vi fått börja stänga toadörren hela tiden .




Hejsvejs !

/N

RSS 2.0