Bakstuga

Vilken lyckorus man får då solen skiner ute ♥ Nu är det inte länge kvar tills sommaren är här!


Hade en helt underbar dag igår, på morgonen så hade jag o Alicia bagarstuga här hemma, bakade negerbollar och kladdkakemuffins :)
Det gillades skarpt, men försr tyckte hon inte alls det var kul att bli kladdig om händerna, när hon skulle knoda negen till negerbollarna, sen när hon skulle rulla dom i strössel så blev händer fulla av strössel, så då sa hon hela tiden "MAMMA, oj oj" o visade händerna. Men sen kom hon på att man kunde slipa på händerna o äta strösslet så då va det roligare än att rulla bollarna i de :p
O överlycklig blev hon när hon fick slicka av vispen :p

Några bilder från igår.









När vi bakat klart tog vi på oss ute kläderna, åkte in till stan o mötte upp Elin o Isabelle för att gå på isvägen :)
Vi var ute i drygt 3 timmar, så jäkla härligt! 
Satte oss vid ett vindskydd så Alicia fick äta lite lunch o springa runt o leka lite .. 
Men efter det så vägrade hon så klart sitta i vagnen, så då fick hon gå.. Fast efter en stund så ville hon inte det heller utan ville bli buren, hon var så himla trött.. Så hon somnade på 1 sekund då jag satte henne i bilen, o sov länge även när vi kom hem .. Man blir trött av att vara ute :)

 

Plus att hon har börjat vakna så tidigt, kl 8. Som en inställd väckarklocka har hon, varje morgon kl 8 spelar ingen roll hur sent eller tidigt hon somnat på kvällen .. 
O då hinner hon bara vara vaken i en timma så blir hon jätte trött .. 



Jag o hjärtat precis ätit middag, potatisbullar, jävligt gott! 
Snuttan ligger o sover, hon var dö trött när jag hämta henne från dagis, så la henne i sängen direkt vi kom hem o tog inte länge så sov hon! 
Så trist. för först jovvar man till halv 4, hämtar henne på dagis, så måste hon sova för att hon är så himla trött, så man hinner ju knappt se henne ♥ Men ska snart gå o mojjsa med henne så hon vaknar :)

Måste fara på willys en sväng också o handla lite, slut bröd, mjölk o sånna saker. Ska även handla lite bär, blev så sugen :)


Nu ska jag kramas lite med mitt stora hjärta innan jag går in o väcker mitt lilla hjärta :)
Känns som att man knappt ser han heller, igår klev han upp, åt middag, gick ut o skotta(tog drygt 2 timmar), eftersom grannens gård också måste skottas då dom är bortresta .. Sen hann han vara inne i lite över 2 timmar innan det var dags att fara o jobba igen :(
O hela förra veckan jobbade vi om varandra :(


Jobbhelg, puuuh

Helgen är här, och snart över.. Längtar faktiskt tills den är över eftersom det är min jobbhelg.
Jobbat 12-20.30 idag, och har förjäkla ont i kroppen, fötterna pulserar, smärta i rygg o höft! Och det blir inte bättre av att jag har en delad tur i morgon! 7-12, 16.30-2130, BLÄ!
Gruvar mig hur ont i kroppen jag kommer att ha i morgon när jag ska kliva upp ur sängen..

Svärföräldrarna kom i morse, svärfar o Simon håller på att tilläggsisolera i garaget o svärmor är med alicia medans jag jobbar i pappa s håller på :) Guldvärt! Tack för att ni alltid ställer upp ♥
Karlarna har varit i garaget sen i morse, haft en ätpaus o sen fortsatt igen, o lär vara likadant i morgon, men nu är även Jens kommit, så då är dom 3 :)

Till veckan är det sportlov, jag är ledig måndag, tisdag och Alicia också :)
Så undra va man ska hitta på?
Pappa S sover på dagarna eftersom han ska jobba och Ellie o Tim far upp till korpis.. Någon som vill umgås?
Hoppas på att det är fint, härligt vår väder så man kanske kan vara ute o grilla sig en korv.


Näe gott folk, nu måste jag gå o lägga mig i sängen, känner hur kroppen skriver efter sömn och vilan, höll på att somna när jag natta alicia (som vanligt..)!

Fy tusan va jag hinner sakna min prinsessa när jag är på jobbet, helt sjukt mycket! 
Är jag ifrån henne nån timma så vill jag bara hem fort, pussa o hålla om henne! Att man kan älska någon så starkt och mycket som jag älskar Alicia o Simon ♥ Ni är min familj, mitt allt, mitt liv!


Buneas noches
/N

Kärlek på hög nivå

Igår hade vi en shopping dag, hade tänkt spendera några hundra lappar för att fylla ut min "mamma" garderob, eftersom jag äger 1 par mjukis mamma byxor och ett par mamma leggings, MEN tror ni att jag hittade mycket? NEJ, men till Alicia hade jag kunnat fylla ett helt rum med kläder, hittade så himla mycket fint :)! Önskat att man var ekonomisk oberoende, så man hade kunnat få köpa huuuur mycket man ville :p
Men kom hem med ett par mamma leggnings/jeans till mig själv, och en super fin one piece till Alicia, och ett par nya mockasiner :) Så blev mer till alicia än till mig, som vanligt. Det är som konstigt det där, man kan vara i behov av nånting tex kläder, men endå när man kommer in till en affär så det första man gör är att gå till barnavdelningen ;p ..


Ja jag måste ju bara klaga på mammaklädes utbudet, dom ända som säljer mamma kläder är HM! Tycker det är förjävligt! 


Unnade oss en fika/lunch på mat o prat med Elin o söta Isabelle efter vi gått o strosat ett tag, men gick även i några affärer till efter det :) Alltid lika trevligt att umgås med er ♥

När kom hem fixade jag till middagen, och efter det så hade vi rit stund, bad stund och lekstund :)= MYS hela kvällen :) Älskar att få spendera all min tid till min älskade dotter ♥




Denna dag startades med jobb, 7-12 kort o skönt pass :)
När jag kom hem mötter jag av en överlycklig liten tjej som ropa maaaaammaaaa o sprang rakt i min famn ♥ Det är lycka o kärlek på högnivå!
Fick pussar både av Alicia o min älskade karl ♥

När S for till jobbet så gick ja o Alicia o vila, läste 2 böcker o när jag la undan dom så vände hon sig om och somnade på 2 sekunder!
O samma var det nu ikväll när jag natta henne, läste böckerna, släckte o somnade lika fort.
Men efter jag burit över henne till hennes säng, satt mig i soffan så hörde jag hur hon låg o sjöng"pappa är här, mamma är här", o där låg hon vaken :) Men jag sa bara god natt o gick ut igen, o nu sover hon så hon somnade om helt själv :)

Har varit på föräldrar möte ikväll, fick barnvakt i sista sekund, mamma o moffa kom hit medans jag var där.
Jag kan bara säga att jag verkligen älskar dagiset, fröknarna och sättet dom arbetar på! Alla borde ha sina barn på rutviksförskola! Helt underbara, och som sagt, det bästa är deras arbetssätt o syn på allt!
Bara det här att allt ska dom lära sig att göra själv mer eller mindre, jaaa hade kunnat skriva ett långt inlägg men det orkar jag inte :) Så kort och gott, finns nog inge bättre dagis!


Snart är det BB, konstigt att jag hållt mig vaken, i förrgår somnade jag, igår var det nära att jag somna :p
Fast jag har vilat en timma på dagen, är nog därför :p
Och snart kommer även min efterlängtande sambo hem ♥ Känns som att man knappt ses då jag jobbar förmiddag och han kväll, och ine nog med det så kommer vi knappt ses i helgen, känns trisst :( Men vad ska man göra? Bara att gilla läget tyvärr..


Avslutar detta inlägg med att skriva att jag är världens lyckligaste flickvän och mamma ♥ Tack Simon och Alicia för att ni finns i mina liv, ni gör mig hel ♥ Jag älskar er så oerhört mycket, finns inga ord som kan beskriva hur lycklig jag är! Ni är mitt allt.




/N

Fettisdag utan semla

En kopp varm choklad och en fralla- det är min kvällsfika. Mmmh ..- Det är min fettisdag.  
Är så himla frusen, hoppas att chokladen, dom tända ljusen och den varma filten gör mig lite varmare! Varit frusen hela dagen.. Börjar misstänka att det är någon förkylning som försöker smyga sig på mig..
Det bästa hade varit om min älskade sambo kom hem o värmde mig ♥ Men inte länge kvar nu tills han slutar!

Lagt alicia i sin säng för en stund sen, var samma idag, fått kämpa för att hålla henne vaken, men tillslut så somnade hon så sött i min famn ♥

Hon behöver egentligen sova en stund när hon kommer hem från dagis, annars så är hon jätte trött hela eftermiddagen/kvällen .. Men eftersom vi gick över till grannen o åt middag så blev det inge vila, utan en massa bus o bad med kusinerna istället :p


Kära vännen Veronica kom förbi då jag slutade jobbet, o kolla hur vi fått det :) Det var på tiden ;)
O hon var så jäkla snygg, ni förstår inte hur mycket hon gått ner i vikt, och hur mycket hon verkligen har kämpat! Hon är då verkligen beviset på att man kan bli smal(TUNN) efter att ha fött 3 barn! Mer än halva hon har försvunnit! Så jävla bra kämpat! ♥ Meeeeeeeeeen nu räcker det ;)!!


I morgon ska jag o Alicia ha en ledig dag tillsammans ♥ Ska bli myspys! Speciellt när jag jobbar hela helgen, o inga korta pass dessutom! Synd att min älskling jobbar kväll, annars hade vi kunna ha familjemys på hög nivå.

Hoh va trött jag är, hade kunnat gå o sova för länge sen, men måste hålla mig vaken för att se BB!

Nä nu är sigge färdig badad(tvättat), så nu ska han få snurra några varv i torktumlaren o sen få go o sussa breved alicia :)

Ha en fortsatt bra kväll, god natt ♥

/N


Måndag

Då har även denna dag sprungit iväg. Haft fullt upp hela dagen, först jobbat, sen kom Elin o Isabelle på besök, vi tog en promenad ner till dagis i det fina vädret för att hämta prinsessan ♥ Alicia blev så glad då hon såg att Elin o isabelle var med :)

När dom åkte hem så åt vi mellis, o sen började jag med middagen, som idag har bestått av Körrfärssoppa och nybakta frallor :) Bjöd över familjen Tandlund på middag ..

Jag o Alicia tog oss ett varmt bad när middagsgästerna gick hem.
Har kämpat hela kvällen sen kl 6 att hålla alicia vaken, hon har varit så himla trött..
Tillslut blev hon övertrött o hur busig som helst :) Så vi har busat på förfullt o alicia har haft skratt attacker :p

Hon var så trött att hon helt plötsligt somnade på soffan :) Goungen ♥

Själv försöker jag hålla mig vaken till BB.. Varför ska det visas så sent på kvällen? Jag som barular gå o lägga mig strax efter 22 :p Haha..
På tal på BB, va tycker ni om stolpskottet som ska föda o vara där med sin nyfödda bäbis inne i huset? Hur sjukt är inte det ?! Hoh tycker det är hemskt ... Inte riktigt den miljön en bäbis ska vara i ..


Näe nu ska jag koka mig en kopp te o äta en fralla, o sen sträcka ut mig på soffan, har så förbaskat ont just nu!

Saknar dig älskling ♥

/N

Helgen

Ja då har man spenderat hela helgen uppe i byn, umgåtts, ätit gott o bara tagit det lugnt. Tyvärr så har vi inte kunnat fara ut nå med skotern, eller vara ute över huvudtaget eftersom vädret inte har tillåtit det! Snöoväder hela helgen..
O samma idag när vi skulle hem, snörök som bara den!

Har hunnit packa upp, tvättat en tvätt, badat alicia o haft besök av S kusin Anton :)
Så vi har suttit o ritat med alicia o surrat i köket..

Nu så ligger S o nattar Alicia, o jag har precis stoppat in varma mackor i ugnen som vi ska äta till BIG BROTHER :) Blir en sen middag, på mina har jag satt champinjon stuvning, o simins har bara skinka o ost :p ..
Ja tänk att äntligen börjar BB igen, jag blir ju alltid besatt av detta program :p Men det är ju så jäkla kul o se på!


Måste ju berätta hur duktig Alicia blivit med att kissa på pottan!
Nu är det inte bara på morgonen hon kissar, utan även nån gång på dagen också :) Så himla duktig ♥
Idag har hon kissat minst 4 ggr på pottan :) Stor tjejen.


I morgon kallar plikten, skönt med kort pass, 7-12, känner att jag har lite ondare idag, men säkert för att man suttit i bilen länge också .. Förhoppningsvis får jag barnvakt imorgon så jag kan fara på vattenbadet, har inte varit där på 2 ggr..


Näe nu måste ja gå o kolla om Simon har somnat, BB börjar ju nu!


/N

Hög volym- nu kör vi!

Dessa goda frallor avnjöt vi till kvällsfika igår, bjöd även hit dom bästa grannarna på kvällsfika ♥


Hur enkelt som helst att baka, om recept önskas så fråga på ..





KAPTEN RÖD - saknade vänner dånar just nu från högtalarna på hög volym!
Nu ska fet arslet(jag själv) sättas i arbete o stor städa hela hemmet!

Åååh jag verkligen ÖNSKAR att jag hade kunnat se dom på LK! Hoppas dom är jäääävligt tidigt på kvällen :p Hoppas kan man ju ..




slapp dag

Fy vilken ombehaglig mardröm jag haft i natt! Hatar att drömma o sen vara rädd då man vaknar..


Prinsessan är på dagis o jag har faktiskt för en gång skull bara slappat o legat i soffan hela dagen ..
Det behövdes..
Legat o kollar äkta människor på tvplay, rätt bra faktiskt ..
Var ut en snabbis med ängla, blev en väldigt kort promenad eftersom jag fick sammadragningar för varje steg jag tog! AJ AJ ..


Maten står på spisen o kokar, blir korvsoppa till middag idag :) Tänkte bara frallor till middagen, men jästen hade gått ut den 7 december så den var EJ förbrukningsbar :p
Ska snart åka ner o hämta Alicia från dagis, o så fort S kommer hem från jobbet blire att slänga i sig middagen o sen fara till BVC , Alicia ska få sin 18 månaders spruta.. Hoppas hon inte blir dålig av den ..

Funderar på om vi sen ska fara o köpa lite virke o grjer som behövs för att tilläggsisolera i garaget :) Så det blir gjort nångång .. Får se om vi hinner med det innan dom stänger?


Kanske blir en uppdatering sen ..

/N

♥ans-dag

Glad alla hjärtans dag alla läsare


Då var jobbhelgen avklarad o nu är jag ledig ända till fredag, o då jobbar jag 8-12 sen är jag ledig hela helgen :) Skönt.
Skulle ha jobbat igår, men tog VAB eftersom våran tjej blivit så himla förkyld. Går mycket förkylningar nu, hoppas man klarar sig undan!


Vi fick fin besök av svärmor, svärfar. jens & S mormor o morfar i söndags, karlarna stannade bara över natten men svärmor o elmi stannade tills idag :)
Så igår gick vi på stan, handlade lite alla hjärtans dag presenter o strosa runt.


I morse när jag vakna blev jag lite förvånad över att jag inte såg ut genom fönstret, trött som jag var fattade jag ingenting. Tills jag insåg att det hade snöat o drivit igen :p


7e dagen idag Alicia kissar på pottan på morgonen, och idag har hon kissat 2 ggr på pottan :)
O hon är så nöjd när hon får klista ett klistermärke efter varje gång :)



Eftersom det är alla hjärtans dag idag så fick alicia hjärt smörgåsar till frukost :)



Varit fullt hus här hela dagen, familjen Tandluns, svärmor, Simons mommo, morbror o kusin har varit här :) Tonni var också förbi en sväng, med en jättefin blomma, en räkmacka(som jag älskar) och några bakelser till oss i alla hjärtansdag present :) 
O alla barnen har ju också varit här så klart, och som vanligt har dom busat o lekt för fullt :)
Vi vuxna har bara suttit o snackat en massa skit :p
Till middag bjöds det på potatis, köttbullar lök o sås som jag snabbt slängde ihop innan det var dags för dom att åka hem.

Nu ikväll har vi varit förbi mamma med en present, o nu sitter jag o tittar hockey, medans älsklingen söver prinsessan .
Fick han göra ikväll, eftersom jag 2 kvällar i rad har somnat med henne o sovit för natten :p O jag skulle säkert ha somnat nu ikväll också :p



Nu ska jag fortsätta se hockey o vänta på att hjärtat kommer o gör mig sällskap.
Poppar nog lite popcorn o tar fram en liten skål chips som vi kan snaska i oss, är ju trots allt alla hjärtans dag ;)


/N

Vår känslor

Åh va härligt när det äntligen blivit varmare ute ♥ Vi har fått försmak på våren, och det behövdes!

Jag o A gick ut o promenera(bobba)igår på förmiddagen. Det var så varmt att jag var tvungen öppna jackan, lätta på sjalen o ta av mig fingervantarna! Så härligt..
När vi kom tillbaka från promenaden fyllde ja bilen med sopor o for till återvinningen, o medans jag höll på att sortera där så somnade Alicia i bilen :p

Så då passade jag på att stor städa hela garaget medans hon sov i bilen.
Sorterat o rensat i alla kartonger vi haft där, städat och donat. Nu blev det helt plötsligt ännu större plats där inne :) Så till veckan ska vi börja tilläggsisolera o göra klart i garaget.

Vi är lite veliga om hur vi ska göra med groventren, om vi ska sätta upp väggar så det blir en lite hall, eller om vi bara ska sätta upp krokar direkt på garage väggen. Hade varit så mysigt med en liten hall :) Men då blir det ju dock mindre plats i garaget..

När jag var klar där så blev jag nästintill sängliggandes!
Hade så jävla ont att jag inte visste vars jag skulle ta vägen, tog alvedon men hjälpte inte.. Visste inte om jag skulle skrika rakt ut eller gråta! Är det ondaste jag haft!

Mot kvällen trotsade jag smärtan så for vi till Elin, Dan o lilla Isabelle :)
Alltid lika trevligt att umgås med dom ♥

Idag när vi vakna så stanna vi kvar i sängen ett tag o mös på, så säger alicia- Kissa, O jag frågar henne om hon vill gå o kissa på pottan, o till svar får jag- mmm..
Vi skyndade oss till toan, o jajjomen, kissade pottan full ♥
I morgon ska jag fara o köpa klistermärken, och sätta upp ett A4 papper ovanför pottan, där hon ska få klistra ett klistermärke varje gång hon gjort nånting på pottan :) Kan ju vara en roligt grej.

Trodde fan i mig att termometern var sönder när vi klev upp o den visade +1.
Men icket sa nicket, den var fullt fungerande..
Vi skyndade oss att äta frukost o klädde på oss för att gå ut o njuta av vädret.
Familjen tanlund kom också ut.
Efter 2 timmar utelek, mys framför den upphända eldstadet och skoterkörning runt, runt runt huset så gick vi in för att varva ner, umgås o laga middag innan det var dags att fara o slava på KG(kommungolvet).


Jag o Alicia tog oss ett varmt bad när jag kom hem från jobbet :)
O efter det så renbäddade jag o S, så det ska bli för jävla skönt att få krypa ner i en renbäddad säng :) Synd bara att man ska upp före fan för att plikten kallar!

Nu sitter vi här i soffan, simon halvsover, alicia sover i sängen o jag bloggar :p


God natt gott folk!


/N


Blida

God morgon. - Bara -11 grader o solen som nästan kikar fram, ser så härligt ut! Kanske måste klä på sig senare o ta en liten promenad?

Alicia kissade pottan full även denna morgon :)! Så duktig ♥

Och förkylningen har även hittat hem till oss!
Alicia är jätte snorig :( Men "peppar peppar" ingen hosta än så länge!

Idag är både ja o A lediga :) Så då ska vi passa på att mysa o bara ta det lugnt ♥ Inga måsten o inge stress. O försöka att inte väcka pappa S som vakar ut :p

Ikväll så ska vi till Elin, Dan o lilla isabelle :) Om dom nu vill ha oss där när A blivit snorig. Men vi ser ju :)


Låg o tänkte igår innan jag somna, tänk om ja skulle få pengar för varje gång jag springer o kissar, då skulle vi ha varit miljonärer vid de här laget! Hinner inte mer än kissa, torka mig o gå nått steg så känner jag mig kissnödig igen.
Så bäbisen får gääärna flytta på sig o sparka någon annanstans än på kissblåsan!


Näe nu ska vi sätta oss framför tvn o titta barnprogram. 


Ha de gött! 

/N 


♥ Min stora tjej

Alicia kissade på pottan för första gången idag ♥- En full potta. Min duktiga tjej som börjar bli så stor nu!

Vi hade en jätte mysig o rolig dag igår på badet, alla barnen verkligen älskar att bada! Ska försöka fara 1 gång i veckan :) 

Efter badet blev vi bjudna på Tacos hos familjen Tandlund, kom till till ett serverat bord :) Härligt! O gott! 
Till efterätt fick vi chokladpudding. 

På kvällskvisten satt vi bara o surra, o lyssna på en massa gamla nostalgi låtar :) Medans barnen lekte på för fulla muggar .. 


Håller på att förbereda middagen, eller nääe, håller på att göra klar middagen. Jobbar kväll, så måste ha med mig en matlåda :) Oså slipper S tänka på att laga middag det första han gör när han vaknar :) 


Ha en fin dag allihopa. 


Pssst. Glöm inte att fynda våra fina halsskydd :)!!

/N

 

Baddagen är kommen.

Sovit som en kratta i natt, varit upp o kissat , jaaa minst 4 gånger .. Gått till toaletten som agda 95, har haft så ont i höfterna :(

Alicia vakna redan kl 6 o ville komma till våran säng, så jag lyfte över henne o hon somnade om lika fort ♥
Men har vridit o vänt på sig av o till, när kl var 9 hade hon sovit klart o smet ner från sängen :p Tur jag var halv vaken ..

Så nu sitter vi o tittar på barntv, har gjort oss klara, ätit frukost o packat klart inför badhuset :)
Idag ska även kusin Linnea o tim, och faster Ellie följa med o bada :)


Får se vad kvällen har att erbjuda? Igår somnade jag o alicia kl 15.30 o vaknade kl 17 :p
Jag var så trltt att jag höll på att somna i soffan flera gånger, o alicia var lika trött men vägrade ligga i soffan, så vi gick o la oss i sängen med simon som redan sov (jobbat natt) o båda somnade som stockar .. INNAN middagen.. 
Så när vi vakna var det bara att kliva upp o slänga ihop middag, korv o makaroner, snabbt o enkelt :) Men hade inte riktigt matlust, blir alltid konstig om jag vilar mitt på dagen, illamåande o seg hela kvällen ..  

Resten av kvällen spenderades i Alicias rum, där vi fick dansa o äta hennes goda mat :)
Sen hade vi soffmys innan det var dags för S att åka o jobba ...


Ha en bra dag allihopa ♥

/N

Arbetslivet

Ja då var man på komungolvet igen efter 2 veckors sjukskrivning..
Känns roligt att vara tillbaka, men tungt .. Eftersom det inte blivit nå bättre alls på dom här 2 veckorna jag gått hemma, tvärtom, blivit värre ..
Första arbetspasset var igår, 7-13, och idag 8-12 så börjat med korta pass. Kände av redan igår att det blev värre med foglossning när jag jobbade och när jag kom hem ..

Men nu har jag gett mig FAN på att försöka iaf, jag ger det 2 veckor, känns det som att det absolut inte går så har jag ju tyvärr inget val!


Sitter o äter lunch, omelett med skinka, champinjoner, oliver o purjolök :) Den blev förjäkla god!
Tänkte lägga mig på soffan ett tag innan det är dags att hämta hem prinsessan från dagis.

Som vanligt har jag ingen middags insperation .. Hjäääälp!


Var hos barnmorskan igår, lyssnade på bäbis ♥-ljud, som låg på 160 :) Så nu tror jag ännu mer att det är en liten prinsessa i magen :) Fast hjärtljuden kan vara ganska höga i början när dom är så små ..
Fastnat för namnet Joline, tycker det är jätte fint! Meeen har inte riktigt fått med mig simon på det ännu, men han börjar gilla det mer o mer :)


Nä nu måste jag lägga mig ner så jag hinner strcäka på mig ett tag ...

/N

Boooring

-26 grader, nu kan man ju nästan säga att det blivit varmt .. Igår när vi la oss och i morse när vi vakna visade termometern -34! 

Haft en mysmorgon, legat i sängen alla 3 o tittat på musses klubbhus ♥
Efter frukosten så fick alicia hoppa i ett bad, och efter badet så satte vi oss o rita, medans mannen i huset dammsög :)


Behöver jag ens berätta att jag är uttråkad!

Vi kan inte fara nånstans pga av kylan, finns INGENTING att se på tv(vi har suttit o tittat på samiskt och finskt barnprogram), Alicia sover, älgsteken är i ugnen o ska vara där i säkert 2 timmar, huset är städat, grannarna är inte hemma ... SÅÅÅ va ska man göra ???

Allt detta resulterar i att jag går o små-äter hela tiden o är sugen på allt mellan himmel o gjord! Just nu knaprar jag i mig salta skruvar, men hade kunnat döda för att få en marabou mjölkchokladkaka- vanlig & en apelsin krokant! Varit sugen på det sen igår...

Funderar om vi ska trotsa kylan, klä på oss lager med kläder o gå ut en promenad är A har vaknat?


Ikväll så ska S på hockey med jobbet, så det blir mor o dotter mys för hela slanten ♥ Framför melodifestivalen, oså kanske vi lyxar till det med lite snarra o salta pinnar :)


Aja, ska nog tvinga Simon att spela kort med mig ;)


/N

TGIF

Äntligen är helgen här = Familjemys ♥
Svärföräldrarna kanske skulle komma, så då blir det fullt hus :) Får se vad man kan hitta på i helgen, det är ju så jävla kallt, nu visar termometern -28! O verkar då bara bli kallare o kallare. Så det blir nog att hålla sig inne hela helgen.


Idag är det a pain day! Har så jääkla ont.. Haft det hela natten, har gjort så himla ont varje gång jag gått på toa, o att bara ta sig upp ur sängen!
Tror även att vi kan välkomna foglossningar! Har ju aldrig haft det tidigare så kan inte sätta fingret på om det är foglossning, så ni som haft/har får gärna förklara hur det känns?
Har som ont i hela venusberget eller vad man ska kalla det :) Haha ..

Börjar bli lite smått orolig över att jag börjar jobba på måndag! Har det blivit bättre? NEJ-värre skulle jag väl säga ..

Förra graviditeten gick smärtfritt, o jag sa flera gånger att bara därför kommer nästa graviditet vara det motsatta! Och taaadaa...
Sa även att vi kommer få en bäbis som sover jätte dåligt på nätterna eller kolik, bara för att vi varit/ÄR så bortskämda med alicia .. Sanna mina ord ..



Full rulle här hemma, har 2 små barn som busar för fullt :) Alicia O Tim!
Ellie kom o låna våran bil eftersom deras stått ute hela natten o vägrar starta .. Så då bad jag henne lämna tim här slipper han fara iväg i denna kyla.

Så kul att se när dom leker, fast det är mycket "syskonkärlek"emellanåt :p Men så kommer det nog att vara hela livet :) 
Jag o ellie prata just om det för någon dag sen, att dom kommer vara mer som syskon än kusiner! 
Dom är ju med varandra varje dag, går på samma dagis, kommer gå i samma klass, bor 10 meter ifrån varandra. Man märker att när dom inte setts på en dag så har dom verkligen saknar varandra, då står dom o kramas o är jätte lyckliga :) Så jävla söta ♥



Nu ska jag gå o dansa med dom :)


/N

Kallaste dagen på året?

-25 grader var det här uti byn då jag o Alicia klev upp! Brr. Var väldigt vackert ute, skinande sol och snön såg ut som en massa kristaller. Är så härligt nu när solen börjar kika fram då o då, och när det är ljusare längre tid på dagarna!
Den efterlängtande våren är snart här ♥ NACKDELEN är att då syns allt damm!


Varit på barnsången idag, alltid lika roligt o trevligt :)
Alicia var lite blyg i början men sen släppte hon loss, stannade kvar o fika, och lekte :)

Badet igår var väldigt uppskattat, alicia älskar då fortfarande o bada :)!
I börjar var det samma som idag, var väldigt blyg eftersom det var mycket nya ansikten o barn, men sen släppte hon loss o plaska o gick runt i poolen.. Så vi ska föröska fara o bada en gång i veckan. Nästa gång är nog på onsdag :)! Kul att göra nå annat..


Svängde förbi dollar innan vi for hem, köpte lite köks grejer till alicia, för vi har tagit ner mitt gamla kök :)
Så hon har stått där o lekt, även tim kom förbi en liten stund, så dom har stått o lagat mat o jag o ellie har fått smaka :) Gullungarna ♥

När dom gicxk hem så gick ja o alicia o la oss i sängen för att läsa en bok o sova sen lunch, tog inte många minuter så sov hon!

Så medans hon har sovit har jag passat på att städa hemmet, kunde inte stå ut med att se allt damm som syntes när solen så fint lös in :p
Dammtorkat, dammsugit, skurat o städat toan! Så nu har vi ett skinande hem :)! ♥
Fast det kommer att resultera i att jag är halta lotta resten av dagen/helgen!
Jaaa jag vet, kan lämna över det till simons, men han jobbar ju på dagarna, får så dåligt samvete att konka över allt det på han! Fast jag vet att det inte gör nånting för han .. Men känns så dumt ....  


Om 45 minuter ska vi fara in till stan o lyxa till det med en middag på Waldorf´s :)
Jag, Simon, Alicia, och Niko, Ellie o Tim.



Ha en fortsatt trevlig kväll ♥

Pssst... -26.3 nu!!

/N

WTF!?

Har spanat in dessa fina gardiner till Alicia länge! Men när jag bestämde mig för att jag skulle beställa dom så var dom borta!
Och nu när jag gick in i kolla hade dom kommit tillbaka igen, men då var leveransen den 20 JUNI!!

VARFÖR. varför var jag så dum o inte beställde dom direkt dom kom in ??!!

Men nu är ju frågan, ska jag beställa dom o vänta till juni? Planen var ju ändå att ha dom som sommar gardiner i hennes rum, så det kanske ändå inte gör så mycket?



A day off .

Bestämde att jag o alicia skulle ha en ledig dag tillsammans, få sova hur läänge vi vill, vara hur sega vi vill på morgonen och göra vad vi vill av dagen!

Men då ringde en service man igår kväll o sa att han kommer kl 8 på morgonen, så det var ju bara att ställa klockan o dra sig upp ur sängen 7.30!! INTE OKEJ.

Vi lyxade till det o tände ljus, och åt frukost framför barntv :) Och vi har bara segat på denna morgon, o ska göra det ett bra tag till!
Det hade behövt städas här hemma, men inte idag, för idag är det mor o dotter dag

Kring 12 ska vi fara o bada på hertsöbadet :) Med några andra mammor o barn, ska bli kul! Alicia har inte badat i badhus sen hon var liten, så nu är det dags, hon som älskar o bada, eller har då iaf gjort det :)
Dom har extra uppvärmd barnpoolen på onsdagar, lördagar o söndagar, så då ska man passa på att bada :)

Har inga planer vad vi ska hitta på efter badet, fast Alicia(vi) lär vara så trötta så blir nog att fara hem, och invänta pappan i huset :)
Funderar även på vad man ska slänga ihop för middag idag? Kanske blir så enkelt som bacon-pannkaka :)?


Hoppas det är lite mildare ute i eftermiddag, så man kan gå ut o få sig lite friskluft, o så alicia får åka lite pulka :)
I förrgår när vi for hem från dagis grät hon o var så förtvivlad för att vi skulle gå in, o pekade på sin pulka, hon ville ju vara ute! O från dagis skulle hon inte heller följa, hon skulle stanna kvar o leka :p Kul att hon verkligen gillar att vara där :) Då känns det bättre att lämna henne också, när man vet att hon stor trivs. 

Nu ska jag o mitt busfrö gå in till hennes rum o leka en stund, lär nog säkert bli serverad kaffe o te, som är aj aj så hon måste blåsa på innan jag dricker :) Sååå söt ♥ Hon kan leka med sitt te-sett i timmar! 



Vi hörs. 

/N
  

RSS 2.0