A day off .

Bestämde att jag o alicia skulle ha en ledig dag tillsammans, få sova hur läänge vi vill, vara hur sega vi vill på morgonen och göra vad vi vill av dagen!

Men då ringde en service man igår kväll o sa att han kommer kl 8 på morgonen, så det var ju bara att ställa klockan o dra sig upp ur sängen 7.30!! INTE OKEJ.

Vi lyxade till det o tände ljus, och åt frukost framför barntv :) Och vi har bara segat på denna morgon, o ska göra det ett bra tag till!
Det hade behövt städas här hemma, men inte idag, för idag är det mor o dotter dag

Kring 12 ska vi fara o bada på hertsöbadet :) Med några andra mammor o barn, ska bli kul! Alicia har inte badat i badhus sen hon var liten, så nu är det dags, hon som älskar o bada, eller har då iaf gjort det :)
Dom har extra uppvärmd barnpoolen på onsdagar, lördagar o söndagar, så då ska man passa på att bada :)

Har inga planer vad vi ska hitta på efter badet, fast Alicia(vi) lär vara så trötta så blir nog att fara hem, och invänta pappan i huset :)
Funderar även på vad man ska slänga ihop för middag idag? Kanske blir så enkelt som bacon-pannkaka :)?


Hoppas det är lite mildare ute i eftermiddag, så man kan gå ut o få sig lite friskluft, o så alicia får åka lite pulka :)
I förrgår när vi for hem från dagis grät hon o var så förtvivlad för att vi skulle gå in, o pekade på sin pulka, hon ville ju vara ute! O från dagis skulle hon inte heller följa, hon skulle stanna kvar o leka :p Kul att hon verkligen gillar att vara där :) Då känns det bättre att lämna henne också, när man vet att hon stor trivs. 

Nu ska jag o mitt busfrö gå in till hennes rum o leka en stund, lär nog säkert bli serverad kaffe o te, som är aj aj så hon måste blåsa på innan jag dricker :) Sååå söt ♥ Hon kan leka med sitt te-sett i timmar! 



Vi hörs. 

/N
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0