Helgen är över...

Ja då var helgen över. Varför går helgerna så fort?
Har haft en toppen helg, varit ute i rutvuk hela helgen, varit fullt hus dr, svärmor, svärfar, jens o matti har sovit där hela helgen :) Alla har vi arbetat som bara den! lla har vi haft olika uppgifter :p
Vi har plockat o städa på gården, var en hel del, 3 fulla släp med bråte! O Linnea har också hjälp till mycket, lastat bråte på släpet o en massa annat.

Idag kom mommo o moffa förbi med smörgås tårta, riktigt god var den!
Så vi hade som en bufé till middag, smörgåstårta, älgkötts gryta som ja gjort, ris, potatis i ugn, räkröra, ägg, ja you name it! Vi satt 13 st runt bordet o åt :) Mycket trevligt.
Efter vi ätit så åkte barnen i badet, lortiga som bara den ...


När maten hade lagt sig i magen så tog vi på oss kläderna o gick en promenad, jag, alicia, linnea, svärmor, tim o båda vovvarna.. Var riktigt skönt att få komma ut, men jävla kallt var det! Dags att ta fram vinter jackan, eller rättare sagt köpa sig en! För den jag har haft ska åka i soporna!, den är så jäkla sliten .. 

Alicia somnade i vagnen, så då passade jag o Linnea på att fara o handla på willys, så fick prinsesan stanna med fammo o farfar :) 
For förbi tuna snabb o packade upp alla frys/kylvaror så slapp jag släpa upp allt det själv med alicia i famnen då vi skulle hem, eftersom simon jobbat kväll .. 

Sen for vi tillbaka till Rutvik, lekte med barnen, kollade tv o sen åt nybakt fingerbulla o drack mjölk som svärmor gjorde då vi var o handla :) 
Direkt efter de for vi hem .. 

Så nu ligger vi i sängen, har varit hemma sen 9.. Packade upp resten av varorna o gjorde mig o alicia klar för natten ..
Mitt lilla hjärta ligger nu o sover, i sin egen säng, känns konstigt eftersom hon sovit med oss i säkert 2 veckor ♥
Det är ju så himla mysigt!
O mitt stora hjärta ligger här breved mig, äntligen är jobb helgen över så han får sova hemma med oss ♥



Dags att försöka sova, upp tidigt imorn ..
Jobb 7.30-16, puuh.....




Bilder kommer så fort jag har mer tid att blogga..


God natt allihopa!



SIMON & ALICIA- Ni betyder allt, ni är min värld, mitt liv! Jag älskar er så oerhört mycket, finns inte ett ord som är så pass starkt o som kan beskriva hur mycket jag älskar er ♥

/N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0