Fullt upp ..

Hoh har varit full rulle dom här dagarna, jobbat o packat ännu mer med kartonger ..
Haft mycket hjälp av mommo o mamma, o även moffa ♥ Niko o Tonni har också hjälp till idag o bära kartonger o möbler.. Stort tack till alla!
Har fortfarande mycket kvar att göra där hemma, men det flesta av möblerna är borta, alla garderober o kökskåp är tömda o toaletten också , så en bit har vi kommit iaf :)
Blir att fortsätta imorn ..



Så nu har man flyttat hem igen, hela familjen bor här hos mamma, i 14 dagar:) ..

Jag o prinsessan tog oss ett avslappnade bubbelbad när mamma for iväg till jobbet, efter badet så satte vi oss i soffan med ängla o mös ♥ Nu ligger hon o sussar så sött.
HOPPAS hon sover bra inatt, stackarn bara vaknar o grinar på nätterna av att hon säkert har ont i munnen, man vet ju själv när man bara har en liten blåsa på tungan, o hon har flera stycken på tungspetsen :( Gör så ont i mamma hjärtat när man är så hjälplös! Inte ens tutten vill hon ha i munnen!
Verkar vara bättre idag o hon ser mycket piggare ut, fick i henne lite mat o nu ikväll en välling, o tutten har hon i munnen nu ♥ Så förhoppningsvis börjar det bli bättre ..

Var ju till barnmorskan o visa upp henne igår, o hon konstaterade att hon hade höstblåser, även kallat för mul o klöv sjukan förr i tiden .. Går tydligen mycket nu, många barn/ungdommar som har det .. Brukar hålla i sig i en vecka.. Inget man kan göra eftersom det är en virus ..


Sitter o äter kvällsfika, rostad macka med aprikos marmelad o oboy till, mumma :)
Har två sovande tjejer breved mig, fast Ängla låter som en kar som hin snarkar .. :p .

Väntar på att min älskade färstman ska komma hem från jobbet ♥ Han är verkligen saknad!




Ser ju när ja har tid att skriva nästa inlägg, kan nog kanske dröja ...

God natt allihopa.

/N


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0