Majskrokar

Haha faaaan va lill trollet är söt , hon sitter o tok skrattar när Ängla slickar henne på händerna !


Tror jag blir knäpp , när vi äntligen hittat de hus vi vill ha o allt kändes jätte bra , men näe då passar den inte på den tomt vi tänk .. Ååååh ! Less ..

Precis hem kommen från en promenad med Ängla , innan de så har vi varit hos Ellie o Niko hela kvällen , spelat bingo lotto, ingen vinst , o surrat om allt möjligt ! Dom var verkligen efter längtade !

På dagen så for vi o hälsa på mommo o moffa , passade på att ta hem lote älg kött , har allt kött där , får inte plats i våran frys :) Snällt av dom ..
Fick med oss hem en stor kasse med ny bakta bullar , men jag bantar ju så simon får fullt upp med att äta bullar :) Oså ska mamma få några påsar också !


Alicia har ätit majskrokar för första gången idag :) Hon var så duktig .. O fort gick de så va dom slut .. Åt säkert 5 st i rad , men då for hon ju i sig nå annat än välling :p Nog för att de är ju som luft :p .. Men lite annan konsestens iaf .. Provade att ge vanligt mat idag igen , men efter nåhgra tuggor så kväljer hon .. Men gröt i morse gick bra , men då gjorde jag den lite lösare ..
Hoppas de där jävla slemmet försvinner snart !





Här är en bild från Alicias premiär åk på pulkan igår :) Hon lät som en bil hela tiden då man körde henne , sötnöten !






Nu hopp i snark lådan , hoppas på att john blund kommer i tid !

/N


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0