JAAA !

Vi har fått veta att vårat hus kommer redan v47 och inflytt blir v2 :D! Så alltså 1 månad tidigare :) Fan va spännande , o har vi tur så blir det framflyttat ännu mera :) O plus att vi sparar lite tid o pengar när det kommer i november , för då slipper vi täcka marken eller vad de nu var , är inte så himla insatt i allt de där :p Men bra ar det iaf . Hoppas tiden går fort !


Sitter o ger Alicia lunch . Sen ska vi gå o hämta ängla o fara ut till rutvik o promenera :) Får se hur det går eftersom ellie har 2 han hundar o jag en tik :p  Men inget vet man före man provat ..


Betalat räkningar idag , inge kul alls . Har 1600 kr kvar på kortet .
Så ni som sitter o gnäller att ni är fattiga fast ni vet att ni egentligen inte är det kan dra igen käften o ta er i arslet !! För ni vet fan inte va ni snackar om !
Fick 3000 i mammapenning denna månad , o simon fick också mindre lön efterosm vi var i spnien förra månaden . Men tur att vi inte hade små mycket räkningar den här månaden och att Simon fick någorlunda bra lön iaf , så vi klarar oss nog månaden ut , men måste SNÅLA nå jävulst !


Ha en forsatt bra dag !

/N

Kommentarer
Postat av: ellie

helt rätt är så less på folk som gnäller att dom inte har pengar när dom egentligen har det...utav olika anledningar!

syns snart, puss & kram

2011-04-26 @ 12:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0