Jag ser de snöar , tralalala ..

Vaknade med världens huvudvärk o nästäppa , så de blev inge babysång för oss idag .
Vi tog en lugn o mysig morgon iställe .
När vi var klara så gick vi på en liten promenad med Ängla o sen gick vi till hanna o var där till de var dags att gå hem o laga lite middag . Den blev då total jävla misslyckad , fy farao va äckligt de va !


Nu så sitter Alicia i gåstolen , ängla har fläkt ut sig i soffan o ja sitter o stirrar på en svart tv , alla kanaler försvann , KUL så har våran dvd i sovrummet gått sönder , så de blir att sova utan nånting i natt , hur f-n ska de gå ?!?? HOPPAS att kanalerna kommer tillbaka !!


Sitter o har rå ångest över va man ska ha på sig imorn , har INGET snyggt som passar mina fula feta slappa kropp ! USCH O BLÄÄÄÄ .. 
Jag , Simon , Elin o Dan ska på afterwork på olivers o äta gott :) Sen fort hem till alicia o kolla idol hos oss :) Ska bli trevligt ..
Mamma ska vara med lill tösen , hon är nog lite nervös tror ja :p

Kan ju konstatera att Ängla är över lycklig att snön har kommit , hon studsar som en känguru i djup snön , fram o tillbaka :) Så jäkla söt <3!

Blev ingen Zumba idag heller , efter som ja inte är helt kry . Skulle promenera till preem nu på kvällen med mamma o alicia , men lill gumman var inte riktigt nöjd så vi fick vända .. Vet inte rktigt va de har varit med hon i kväll , undra om de håller på att komma nå tänder .. Hon har varit missnöjd av o till hela kvällen , inte likt hon .. Men nu är hon så glad o sitter o surrar med sina leksaker i gåstolen :)


Sista natten för S inatt , sen är han ledig en heeeel vecka , skönt ! Ska njuuuta av hans närhet <3
Blir att man ser varandra så lite när de är natt veckan :( ..


JAAAAA kanalerna kom tillbaka :D


Nu fixa oss för läggdags !


Puss o God natt !

/N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0