:)

Kom ju precis på att vi måste ju fara o köpa godis till alla utklädda barn som kommer att knacka på dörren , så dom inte gör nå bus :p .. Vet inte riktigt om de är den här helgen eller nästa ? Får väl ladda upp med en STOR godispåse :p .. Man kanske också ska klä ut sig o gå o få lite gratis godis :p haha ..


Jag o Alicia har varit i stan o fikat med mamma o Lotta , o nu sitter vi här hemma o kollar på PlayHouse disney :p .. O simon är o jobbar .. Kanske ska fara till Elin o se idol , om dom inte skulle bort ..


Funderar på om ja ska baka sega kolakakor , blev sugen på sånna :p men egentligen har jag ju fuskdagen imorn .. men va fan ...


Idag är de 4:e dagen alicia bajsar mycket , har parat med barnmott o dom säger samma sak , att om hennes allmäntillstånd är bra så är de ingen fara ... Hon är ju pigg , o har ingen feber eller så ..
Men stackarn är ju jätte röd i lill rumpen :( ..

Är sugen på att fara till Arcus loppisen imorn , men de är som simon säger : Vi behöver inte släpa hit skräpet alla vill bli av med :p .. Men man kan ju faktiskt hitta nå fyndigt , så ska försöka tvinga dit han :p!





Nä nu ska ja ta mig i kragen o stoppa upp några bilder på facebook :p


Hörs !

/N

Kommentarer
Postat av: Emma ♥Mamma Till Alwin

Smörj ordentligt med inotyol i rumpan och så kan det vara bra med olja ibland så det som blir en hinna på det hela så blir det inte lika irriterat :)



2010-10-29 @ 22:06:38
URL: http://emmastromback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0