The last night in Sweden .

Packat in , packat ut , packat in packat ut , jaa de är vad jag har gjort ikväll och nu är jag äntligen klart !
Såå jäkla svårt att bestämma sig vad man ska ha med , blir ALLTID för mycket ö. Ringde pappa o fråga om vi hade nån tvättmaskin i lght vi ska bo i , och de hade vi :) Så de var ju bra ..

Nu är det verkligen nära , bara en natt kvar i Sverige , känns riktigt spännande men jävligt nervöst .
Men det går säkert bra de här ..

Lill snuttan har haft feber ikväll , men inte lika hög . Hon fick en supp o febern hade gått ner nu innan hon somnade .. Fan så typiskt att tänderna ska börja komma just nu när vi ska fara utomlands ! Hoppas hon inte har för hont o blir mer sjuk :( Stackarn .. Måste ju göra jävligt ont när tänderna trycker ut genom tandöttet ...

Hon har haft fullt upp ikväll med att busa o charma för morbror oscar o hans kompis :) Gullungen !
Att hon tycker om sin morbror . Här får någon dag sen såg hon ett kort på han poå kylen , o hon peka med hela handen o lät mhmhmh , o se när jag sa : Är det morbror , så börja hon o skratta :)


Vi var ju o köpte en resväska idag , vi hade ställt in oss på att den skulle kosta kring 700 , men när vi kom till kassan så märkte vi att det var halva priset :) Nice . Så nu har vi en ny rosa resväska , jätte fin !
Var in på onoff också o köpte en kameraväska , så nu har vi en liten fast ändå så pass stor att både systemkameran och videokameran ryms :) Skönt , slipper vi gå o bära på två , och väskan som tillhör systemkaren är lika stor som en rygg säck , så skönt att slippa ha med den ..



Har ju glömt att berätta att alicia har fått för sig o börja nypas när hon ska vara "go" . Hon ska ha så lite skinn som möjligt mellan pekfingret o tummen o rulla huden . Gör jövligt ont kan ja ju säga , men hon gör det hela tiden o vars som helt på vem som helst :) Speciellt då hon är trött ..


Måste försöka somna , hur det nu ska gå ?
Ska lägga mig o hålla om snuttan så somnar jag nog fort :)


Buenas notches
/N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0